alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tall hettegenser

 
[2]

Tall hettegenser for deg som ønsker klær med ekstra lengde

Hettegenseren er et komfortabelt, stilig og praktisk plagg, og hos adidas finner du modeller til både høye, lave, store og små. Vi ønsker å produsere klær til alle sporty mennesker, uansett kroppsform eller størrelse. Derfor har vi en rekke tall hettegensere for personer som er høyere enn gjennomsnittet. På kalde dager kan disse jakkene brukes som et ekstra lag under en varmere vinterjakke, og på mildere dager kan en tall genser erstatte tynne jakker. Vi har også adidas tall genser til trening for deg som er aktiv og trenger et plagg med tekniske treningsegenskaper. Uansett hva slags modell du ser etter, så er det viktig at din tall hettegenser er i riktig størrelse – både i bredde og i lengde. Dette kan være utfordrende for personer som er ekstra høye, ettersom de ofte opplever både for korte bukser og gensere som sklir opp. Dette slipper du å tenke på med en hettegenser fra adidas tall kolleksjonen som er spesialdesignet for høye menn og kvinner.

Sporty og klassiske gensere for høye personer

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette er et velkjent ordtak for oss nordmenn som opplever alle fire sesonger og stadig skiftende vær. Med en tall hettegenser fra adidas kan du møte vinteren i stil, enten du ønsker å være lun innendørs eller du bruker genseren under en varmere vinterjakke. Dersom du skal bruke den til trening, er det en fordel om du velger en genser med tekniskefunksjoner som transporterer fuktighet og svette bort fra huden. Dermed kan du være tørr og komfortabel under hele treningen. Med de velkjente og klassiske 3-Stripes på ryggen uttrykker du en tidløs og elegant look, slik at du alltid kan føle deg fin både ute og hjemme. Det er viktig at du tar godt vare på plagget, uavhengig av hva slags hettegenser du velger. Dette innebærer blant annet å vaske den riktig med skånsomt vaskemiddel.