alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lilla hettegenser

 
[20]

Elegante og kule lilla hettegensere som gjør deg klar for det meste

Det er få plagg som er like essensielle i en garderobe som den klassiske hettegenseren. Dette er et plagg som fungerer til praktisk talt alt. Hos adidas har vi utviklet hettegensere og sporty hverdagstøy i en årrekke, og vi er stolte av vårt store utvalg av lilla hettegensere til både mann og dame. Hva med en stilig lilla hettegenser med en smart og funksjonell hette og stramming med snor for maksimal frihet? Det behagelige stoffet er laget av en silkemyk blanding av bomull og resirkulert polyester, noe som gir fantastisk ytelse uansett forhold. Dette er en genser som føles solid og vellaget mot kroppen. Hettegenseren er også designet med praktiske kengurulommer, ribbestrikkede kanter, samt stilige mansjetter som gir en kul effekt.

Smart funksjonalitet i alle ledd hos din stilige nye lilla hettegenser

Nettopp fordi de er designet for maksimal komfort, sportslighet og funksjonalitet er våre lilla hettegensere perfekte til både hverdagsbruk og aktivitet. De store kengurulommene sørger for en praktisk genser med masse lagringsplass, noe som er fordelaktig når man ønsker å ta med mobil eller lignende. Videre bidrar kombinasjonen av bomull og resirkulert polyester til en hettegenser som kjennes lett, smidig og komfortabel i alle typer vær. Gjennom adidas sitt Better Cotton Initiative ønsker vi å redusere utslippene fra bomull, samt styrke bruken av materialer som bruker færre ressurser og er mer mer miljøvennlige.

En supertøff lilla hettegenser designet for alle mulige utfordringer og situasjoner

For å vedlikeholde hettegenserens dype lillafarge, passform og kvalitet bør man unngå å bruke blekemidler og rens. Genseren bør vaskes på maksimalt 30 grader i maskin for å unngå at plagget krymper i vask. Vi anbefaler også at du unngår å bruke tørketrommel. En lilla hettegenser vil passe perfekt til mørk denim eller grå chinos for et veldig kult og tidløst antrekk. Hettegenseren kan også kombineres med et par stilige adidas sneakers for en urban look som passer til det meste. Mulighetene er mange!