alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Røde hettegensere

 
[37]
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
Arsenal DNA 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Tiro 21 Sweat Hettegenser
Manchester United 3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Terrex Logo Graphic Hettegenser
adidas Essentials Hettegenser
Entrada 22 Sweat hettegenser
Adicolor Classics Hettegenser (store størrelser)
Tiro 21 Sweat Hettegenser
FC Bayern DNA Full-Zip Hettegenser
Hettegenser
Graphics Mellow Ride Club Hettegenser
Donovan Mitchell D.O.N. Issue 4 Hettegenser
Shmoo Hettegenser (unisex)
Hettegenser (unisex)
Adicolor Hettegenser
adidas Z.N.E. Sportswear Hettegenser
3-Stripes Full-Zip Hettegenser
adidas Adicolor Trefoil Hettegenser
Disney Winter Graphic Hettegenser
Heavyweight Shmoofoil Hettegenser (unisex)
Dame 8 Innovation Hettegenser
adidas x Disney Lion King Hettegenser
adidas x Classic LEGO® Bricks Cropped Boxy Hettegenser
Sunflower Graphic Genser
Anorak Half-Zip Pullover
adidas x Classic LEGO® Hettegenser
adidas x Classic LEGO® 3-Stripes Pocket Hettegenser
New York Red Bulls Travel Hettegenser
Adicolor Essentials Trefoil Hettegenser
Adicolor Classics Trefoil Hettegenser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hettejakke

Topp komfort og en heftig stil: Røde hettegensere fra adidas

Rød er en sterk og dristig farge som symboliserer mot og styrke. Dermed er det kanskje den perfekte fargen når du skal ha deg treningsklær som vekker følelsene i deg! Vi har røde hettegensere som passer ypperlig både til trening og til hverdags. En rød hettegenser fra adidas fås med kule detaljer som Trefoil-emblem på brystet og 3-Stripes nedover ermene. Det er ingen tvil om at du elsker en sporty stil når du bruker våre klassiske røde hoodies! I tillegg kan du variere mellom pullover-gensere som du drar over deg og varianter med hel glidelås. Sistnevnte er spesielt praktiske på trening. Det kan være godt å varme opp med en god genser på seg, men når svetten kommer, er det fort gjort å dra ned glidelåsen og slenge den røde hettegenseren bort på et gjerde eller over på tribunen. På samme måte er det godt å ta den på seg igjen når det er tid for å kjøle seg ned og runde av økten.

Mange kule egenskaper når du kjøper en adidas rød hettegenser

Våre røde hettegensere fås med praktiske egenskaper som myke og deilige materialer. Mange av modellene lages av collegestoff og resirkulert polyester. Kengurulommer øker komforten ytterligere og gir genseren en edgy look. Hettene har som regel snorjustering, slik at du kan stramme den rundt ansiktet etter eget ønske. Passformen kan variere, men mange av våre hverdagslige røde hoodies har en normal passform. Det vil si at den ikke er for løs, men den er heller ikke for stram – akkurat det du vil ha når du skal synke ned i sofaen etter en lang og god treningsøkt! Vær obs på at endel av genserne våre ikke bør tørketromles, og du bør derfor alltid sjekke vaskeanbefalingene nøye før du legger plagget i maskinen.