alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde hettegensere

 
[31]

Topp komfort og en heftig stil: Røde hettegensere fra adidas

Rød er en sterk og dristig farge som symboliserer mot og styrke. Dermed er det kanskje den perfekte fargen når du skal ha deg treningsklær som vekker følelsene i deg! Vi har røde hettegensere som passer ypperlig både til trening og til hverdags. En rød hettegenser fra adidas fås med kule detaljer som Trefoil-emblem på brystet og 3-Stripes nedover ermene. Det er ingen tvil om at du elsker en sporty stil når du bruker våre klassiske røde hoodies! I tillegg kan du variere mellom pullover-gensere som du drar over deg og varianter med hel glidelås. Sistnevnte er spesielt praktiske på trening. Det kan være godt å varme opp med en god genser på seg, men når svetten kommer, er det fort gjort å dra ned glidelåsen og slenge den røde hettegenseren bort på et gjerde eller over på tribunen. På samme måte er det godt å ta den på seg igjen når det er tid for å kjøle seg ned og runde av økten.

Mange kule egenskaper når du kjøper en adidas rød hettegenser

Våre røde hettegensere fås med praktiske egenskaper som myke og deilige materialer. Mange av modellene lages av collegestoff og resirkulert polyester. Kengurulommer øker komforten ytterligere og gir genseren en edgy look. Hettene har som regel snorjustering, slik at du kan stramme den rundt ansiktet etter eget ønske. Passformen kan variere, men mange av våre hverdagslige røde hoodies har en normal passform. Det vil si at den ikke er for løs, men den er heller ikke for stram – akkurat det du vil ha når du skal synke ned i sofaen etter en lang og god treningsøkt! Vær obs på at endel av genserne våre ikke bør tørketromles, og du bør derfor alltid sjekke vaskeanbefalingene nøye før du legger plagget i maskinen.