alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa hettegensere

 
[16]

Skap et sporty, men moderne antrekk med rosa hettegensere

Rosa hettegensere gir antrekket ditt et friskt og spennende preg. Vi har et stort utvalg av rosa hoodies til barn og voksne, både med eller uten glidelås. Du finner for eksempel klassiske hettejakker med glidelås og 3-Stripes ned langs ermet. Dette er klassiske adidas-plagg som aldri går av moten, de passer til mange forskjellige anledninger. Du kan for eksempel bruke dem mens du varmer opp på utetrening, og de er raske å dra på seg igjen i pausen når du skal holde varmen. Mange av dem lages av varmt og mykt bomullsfleece og har ribbestrikkede mansjetter og kant. Det gjør at hettejakken holder seg på plass mens du løper av sted. Jakkene har som regel store og gode lommer med plass til nødvendige småting, noe som er genialt om du skal en tur på butikken og ikke vil drasse på en veske. Kombinert med lett gjenkjennelige 3-Stripes på ermet, sørger en elegant adidas-logo på brystet for at plagget har et sporty og ikonisk look.

Gjør deg klar for spennende dager med en rosa hettegenser

En rosa hettegenser er akkurat det du trenger når du skal ut med venner på dagtid, slappe av hjemme og på skole eller jobb. Den friske fargen livner til resten av antrekket, samtidig som du kan skape mange spennende looks. Fargenyansen varierer fra plagg til plagg, og du finner både sterke rosafarger og duse varianter her hos oss. Rosa hettegensere med stor og synlig Trefoil-emblem er det perfekte bidraget til et lekkert gatemote-antrekk. Det samme kan sies for crop genser varianter, samt modeller med iøynefallende mønster. Vi har rosa hoodies i både små og store størrelser, inkludert plus size. Dermed er det enkelt for alle å finne seg en flott ny genser som de føler seg fine i, enten den skal brukes på trening eller til hverdags.