alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Beige jakke

 
[48]
Terrex Xploric Graphic RAIN.RDY Jakke
Techrock Year-Round Down Hooded Jakke
Padded Hooded Puffer Jakke
Down Quilted Half-Zip Puffer Jakke
Back to Sport Lite Insulated Jakke
R.Y.V. Padded Coach Jakke
Primeblue SST Treningsjakke
Woven SST Anorakk
Reveal Material Mix Treningsjakke
Itavic 3-Stripes Light Hooded Jakke
adidas Tiro x Thebe Magugu Treningsjakke
Fleece SST treningsjakke
Adicolor Classics Poplin Half-Zip Treningsjakke
Chore Jakke
4CMTE Treningsoverdel
adidas by Stella McCartney Woven Bomberjakke
Traveer Vindjakke
BSC 3-Stripes Vindjakke
adidas by Stella McCartney Printed Vindjakke
AEROREADY Essentials Giant Logo Woven Vindjakke
Thebe Magugu Tiro Treningsjakke (store størrelser)
Terrex Hike Half-Zip Pocket Midlayer Genser
Statement Full-Zip jakke
U VOYG LIGHT WB
Parley Bomberjakke
Terrex Hike Half-Zip Fleece
Terrex CT MYSHELTER WIND.RDY Overshirt
Treningsoverdel
Tiro Treningsjakke
Treningsoverdel
CLGT Jakke
Adicolor Split Trefoil Treningsjakke
Tiro Overshirt
Calavadella Jakke
CH1 Blazer
Hooded Premium Slim Jakke
Short Puffer Jakke
Thebe Magugu Fast Løpejakke
Satin Bomberjakke (unisex)
Traveer RAIN.RDY Parkas
adidas Adventure Multi-Pocket Vindjakke
The COLD.RDY Trackstand Sykkeljakke
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Fleece Jakke

Ro ned hverdagsgarderoben med en beige jakke

Vinteren kan bli stri nok som det er, da er det fint å kunne roe det hele ned med en beige jakke fra adidas. Den kan du kaste på deg på vei til jobben eller trening. Da kommer du deg tørr gjennom snøen med en lett, vannavstøtende jakke. De beige jakkene er enkle i designet og har skjulte sømmer som ser bra ut uten å ta fra deg noe av bevegelsesfriheten. Jakkene er lette nok til å bare brettes sammen og tas med dit du skal. Ikke la snø eller regn stoppe deg, men la heller en beige adidas jakke beskytte deg og holde deg tørr og varm. Uansett vær.

Kle deg lag på lag om vinteren med beige jakke

Flere av de beige jakkene fra adidas passer til å kle seg lag på lag om vinteren. Du kan bruke dem i idrett, på tur eller bare en tur på kafé, er det kjølig ute så passer det med en høy hals som beskytter nakken eller en hette som isolerer og varmer. Jakkene isolerer kroppsvarmen din og holder deg varm og tørr lenger når du er ute. adidas har klassiske og trendy beige jakker for alle sesonger. Noen av jakkene er litt lenger, mens andre er fine helt korte. Velg den passformen du synes passer best til deg.

Ta med deg det viktigste

adidas jakker har plass til det viktigste du trenger å ha med deg uten at jakken ser klumpete ut av den grunn. For at du skal kunne føle deg trygg, er jakkene utstyrt med en ekstra lomme som skal være stor nok til bilnøkler, penger og mobil.I tillegg har noen adidas jakker utgang til ledningen til høretelefoner, slik at du kan høre på favorittmusikken din der du vil.