alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Beige jakke

 
[22]

Ro ned hverdagsgarderoben med en beige jakke

Vinteren kan bli stri nok som det er, da er det fint å kunne roe det hele ned med en beige jakke fra adidas. Den kan du kaste på deg på vei til jobben eller trening. Da kommer du deg tørr gjennom snøen med en lett, vannavstøtende jakke. De beige jakkene er enkle i designet og har skjulte sømmer som ser bra ut uten å ta fra deg noe av bevegelsesfriheten. Jakkene er lette nok til å bare brettes sammen og tas med dit du skal. Ikke la snø eller regn stoppe deg, men la heller en beige adidas jakke beskytte deg og holde deg tørr og varm. Uansett vær.

Kle deg lag på lag om vinteren med beige jakke

Flere av de beige jakkene fra adidas passer til å kle seg lag på lag om vinteren. Du kan bruke dem i idrett, på tur eller bare en tur på kafé, er det kjølig ute så passer det med en høy hals som beskytter nakken eller en hette som isolerer og varmer. Jakkene isolerer kroppsvarmen din og holder deg varm og tørr lenger når du er ute. adidas har klassiske og trendy beige jakker for alle sesonger. Noen av jakkene er litt lenger, mens andre er fine helt korte. Velg den passformen du synes passer best til deg.

Ta med deg det viktigste

adidas jakker har plass til det viktigste du trenger å ha med deg uten at jakken ser klumpete ut av den grunn. For at du skal kunne føle deg trygg, er jakkene utstyrt med en ekstra lomme som skal være stor nok til bilnøkler, penger og mobil.I tillegg har noen adidas jakker utgang til ledningen til høretelefoner, slik at du kan høre på favorittmusikken din der du vil.