alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå jakker

 
[188]
1 / 4
Sideav 4

Valg av blå jakker

Fordelen med blå jakker fra adidas er at du får et stiligere uttrykk i din foretrukket farge. adidas har designet klesplagg til trening og hverdag i flere år som er tilpasset dine behov. I dette tilfellet er jakkene designet etter hva du trenger i en jakke. Sortimentet varierer mellom jakker i klassisk, atletisk og hverdagslig til å passe inn i en moderne hverdag selv for den moteriktige. Ikke bare vil jakkene fange folks oppmerksomhet under treningsøkten, men også på veien til treningen. Når du har den riktige jakken, så gir du en bedre utstråling i tillegg.

Ulike typer materie med hver sin funksjon

En blå jakke finnes i ulike typer materie og designet med hver sin funksjon. På en innovativ måte driver funksjonene deg fremover og ikke stoppe deg opp underveis. Da er det snakk om tynnere og lettere materie som fanger opp svette for så å transportere det bort fra huden. Med pustende materie kan du også holde deg varm under kjøligere dager. Bomullstypene varierer fra jakke til jakke men har som formål å være vennlig med huden din. Da du ikke ender opp med å svette noe særlig i dem, så vil jakken passe til hverdagslig bruk også.

Like god ytelse som en atlet

Selv om du er ganske atletisk av deg så byr ikke utvalget på begrensninger når det kommer til å bidra med bedre ytelse. Selv om det er jakker som er utviklet på bakgrunn av sport, er for eksempel blå snøregensere? en fin blanding av sport og mote. Du kan derfor være moteriktig i samme slengen som du er sporty. Den klassiske 3-Stripes jakken er et eksempel på en trendy jakke med fantastisk passform, og derfor perfekt til den moteriktige atleten. Det eneste som gjenstår er jo å matche med en blå hettejakke.