alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Brune jakker

 
[27]

Vi har markedets lekreste og mest praktiske brune jakker

Her får du noen av våre mest klassiske, innovative og legendariske design i en og samme pakke. Brune jakker er noe som har blitt mer og mer trendy de siste årene. Dette er en farge som passer til alle anledninger og som holder seg godt over tid. Det er ikke rart at jakker i brunt har blitt så populært blant vårt store utvalg av jakker til fritid og sport. Noe av det som kjennetegner våre modeller av brune jakker, er fokus på vintage- og retro-inspirerte detaljer, slik som klassiske designs som preget bybildet i Los Angeles på 1980 og 90-tallet. Vi snakker klassiske "puffer" jackets med høy krage, ribbestrikkede mansjetter med en avslappet passform. Videre er det også stort fokus på jakker med tekniske egenskaper som er laget for tur og aktivitet i skiftende værforhold.

Hva bør jeg se etter når jeg handler en brun jakke fra adidas?

Det er mye av det samme som gjelder her som med andre jakketyper. Riktig passform og praktikalitet er gjerne to områder som er viktig å se nærmere på. Hvilke funksjoner har jakken og hva skal den egentlig brukes til. Det som er fint med våre brune jakker er at de gjerne kombinerer stil og eleganse med smarte løsninger og detaljer som er en del av vårt sportslige DNA. Når du handler en jakke fra oss vet du at den skal kunne brukes i mange ulike situasjoner, noe som igjen forklarer vårt fokus på resirkulerbare materialer og bærekraft.

Hvordan tar jeg vare på min brune jakke fra adidas?

Svaret her avhenger litt av materialvalg og type jakke, hvis det er en boblejakke skal den kun vaskes på kaldt vann (30 grader) og vær forsiktig med tørketrommelen, altså lav varme. Det samme gjelder også for våre vanligste jakker, som skalljakker og vindjakker blant annet.