alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå jakker

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

Smart og sporty, grå jakker for han og henne

Still klar for alt med en grå jakke fra adidas. Her får du beskyttelsen du behøver mot både vær og vind. Være seg en lett jakke som stopper vinden, laget i den beste enkeltvevde nylon, eller en kraftig parkas som holder deg tørr i regnet med RAIN.RDY-teknologi, laget av resirkulerte materialer – godt for deg, godt for omverdenen, så har vi i adidas det du behøver. Se bra ut, og yt best: Her er det ingen kompromisser!

Tøft, sporty, egnet til alt med adidas grå jakke

Etter kampen kan du hive på deg en lett jakke for å holde vinden ute. På vei hjem gatelangs kan du ikle deg en lang parkas som beskytter mot vind og regn, og på fjellet vil en god og varm dunjakke holde deg varm etter dagen i alpinbakkene. I utvalget av grå jakker hos adidas vil du finne den kvaliteten du trenger for å møte utfordringene. Og med teknologi som WIND.RDY er du klar for å møte elementene med den beste hjelpen. Og igjen, med adidas' fokus på å gjøre sitt for naturen, er det et godt utvalg av resirkulerte materialer, her får du de rette og gode løsningene for å holde deg varm og tørr gjennom idretten – samtidig som du hjelper å lette klimatrykket.

For den sporty moteløven

Alt dette med den elegante stilen, og tidløse grå fargen du får hos en av adidas grå jakker. Med Trefoil viser du sans for kvaliteten, og med 3-Stripes er du like kjent, og klar, for motens krav som du er sporty. Vis deg fra din beste side i din sporty hverdag og velg en grå jakke med de detaljene som skiller deg ut: B?åde stilmessig og praktisk mens du tar sats på banen.