alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå jakker

 
[56]
Essentials RAIN.RDY Jakke
Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Regnjakke
Blue Version Trench Frakk
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
Entrada 22 treningsjakke
Arsenal Condivo Anthem Jakke
adidas by Stella McCartney Sportswear Half Zip Jakke
3-Stripes SDP Badge of Sport Jakke
Tiro 21 Treningsjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Arsenal Condivo 22 Presentation Jakke
Arsenal Condivo 22 All-Weather Jakke
Arsenal Anthem Jakke
Entrada 22 presentasjonsjakke
Condivo 22 Presentasjonsjakke
Adicolor Fabric Block Woven Treningsjakke
Terrex Tech Fleece Lite Hooded Hiking jakke
X-City Vindjakke
Traveer Vindjakke
Condivo 22 Treningsjakke
Terrex CT MYSHELTER WIND.RDY Overshirt
Adicross Elements Full-Zip Jakke
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Fleece Jakke
Tiro 19 Presentasjonsjakke
Own the Run Jakke
adidas SPRT Collection Treningsoverdel
Oztradamus Vindjakke
Adicolor Classics Treningsoverdel
Juventus Tiro Anthem Jakke
Real Madrid Travel Coach Jakke
Condivo 20 Treningsjakke
LEGO® Move WIND.RDY Vindjakke
Camo SST Treningsoverdel
Pogba Treningsoverdel
Adicolor Beckenbauer Treningsoverdel
Adicolor Classics Long Treningsjakke
Adicolor Trefoil Twill Blouson Jakke
JUVE TR JKT W
Graphic Camo Two-in-One VRCT Jakke
adidas SPRT Treningsoverdel
adidas Adventure Blocked Vindjakke
Adicolor Essentials Trefoil Vindjakke
adidas Sportswear Treningsoverdel
1 / 2
Sideav 2

Smart og sporty, grå jakker for han og henne

Still klar for alt med en grå jakke fra adidas. Her får du beskyttelsen du behøver mot både vær og vind. Være seg en lett jakke som stopper vinden, laget i den beste enkeltvevde nylon, eller en kraftig parkas som holder deg tørr i regnet med RAIN.RDY-teknologi, laget av resirkulerte materialer – godt for deg, godt for omverdenen, så har vi i adidas det du behøver. Se bra ut, og yt best: Her er det ingen kompromisser!

Tøft, sporty, egnet til alt med adidas grå jakke

Etter kampen kan du hive på deg en lett jakke for å holde vinden ute. På vei hjem gatelangs kan du ikle deg en lang parkas som beskytter mot vind og regn, og på fjellet vil en god og varm dunjakke holde deg varm etter dagen i alpinbakkene. I utvalget av grå jakker hos adidas vil du finne den kvaliteten du trenger for å møte utfordringene. Og med teknologi som WIND.RDY er du klar for å møte elementene med den beste hjelpen. Og igjen, med adidas' fokus på å gjøre sitt for naturen, er det et godt utvalg av resirkulerte materialer, her får du de rette og gode løsningene for å holde deg varm og tørr gjennom idretten – samtidig som du hjelper å lette klimatrykket.

For den sporty moteløven

Alt dette med den elegante stilen, og tidløse grå fargen du får hos en av adidas grå jakker. Med Trefoil viser du sans for kvaliteten, og med 3-Stripes er du like kjent, og klar, for motens krav som du er sporty. Vis deg fra din beste side i din sporty hverdag og velg en grå jakke med de detaljene som skiller deg ut: B?åde stilmessig og praktisk mens du tar sats på banen.