alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule jakker

 
[2]

Sporty og gøyal mote: Gule jakker fra adidas

Det sies at gult er kult, og det er vi ikke uenige med – i alle fall ikke når det gjelder gule jakker fra adidas! Hvis du ser etter en god treningsjakke som løfter både humør og motivasjon, kan en gul jakke være det rette valget for deg. Vi har mange forskjellige typer jakker som passer til forskjellig bruk, men de har alle noe til felles – den spreke fargen, avanserte funksjoner og et sporty design. Til hverdags anbefaler vi å ha en gul parkas. De er lette å dra av og på seg, samtidig som vannavstøtende og pustende materialer holder deg tørr og komfortabel. Vi har også høytytende gule treningsjakker til deg som ønsker å bli varm og svett. En praktisk glidelås gjør at du raskt kan kaste den av deg mens du blir for varm, samtidig som nyttige lommer gjør at du kan ta med deg småting til trening. Du får for eksempel plass til mobil og nøkler i dem.

Gule parkas, gule treningsjakker, gule fleecejakker – du finner dem her!

Vi anbefaler at du først begynner med å vurdere hva du skal bruke jakken til for å kunne velge den rette modeller til deg, ettersom vi har et såpass stort utvalg av gule jakker. Egenskapene er tilrettelagt forskjellig bruk. En fotballjakke er god å ha når temperaturene synker. Disse har en passform som er optimalisert for full bevegelsesfrihet under spillet. Regnjakker og hybridjakker passer derimot bedre om du trenger beskyttelse mot regn og vind. Disse modellene kjennetegnes av vanntette overflater, en god passform som lar deg bevege deg fritt og pustende materialer som bevarer god komfort, selv når du blir svett. På de aller kaldeste dagene anbefaler vi en gul dunjakke med isolerende lag, perfekt for deg som elsker en urban og sporty stil.