alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Foret jakker

 
[166]
1 / 4
Sideav 4

Søk ly i en foret jakke

La ikke vær og vind hindre deg fra en aktiv hverdag, men søk ly i en foret jakke fra adidas. Da kan du ta turen ut selv når været rusker og du holder deg varm og tørr hele dagen. Det isolerende materialet i jakkene er pakket på en slik måte at de holder deg varm selv om jakken nesten veier ingenting. En sømfri dunisolering gir deg ly for været. Med lett impregnerte overflater vil vann og vind prelle av og du kan bruke hele dagen utendørs akkurat som du vil.

Holder kulden ute

Vatterte jakker holder kulden ute og vinden på avstand med en isolert vattering og godt gjennomførte detaljer. Detaljer som ribbestrikkede mansjetter og glidelås som ikke lar kjølig luft få snike seg inn. Jakker med hetter passer ekstra godt spesielt på kjølige dager. Sett utfor i skibakken med en vattert adidas jakke. Sur vind blir ingen hindring for deg. Det er som kjent klærne det står på når været viser seg fra sin mer ruskete side.

Varm, foret jakke for en urban livstil

Du kan bruke en adidas jakke til nesten alt, også til en dag i byen. Velg en foret jakke som tåler regn, så vil ikke været hindre planene dine. Da kan du ta turen gjennom byen eller reise utenbys og holde deg varm og tørr hele veien. Se etter en foret regnjakke for kjølige dager med mye nedbør. Den urbane stilen passer inn overalt. Noen av de forete jakkene er også så lette og tynne at du kan pakke dem med deg overalt og bare finne dem frem igjen når det blir litt kjøligere. De er praktiske å ta med seg i en hektisk, aktiv hverdag. adidas 3-Stripes gjør seg like godt i det urbane bylivet som ned skibakken.