alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Rød

 
[28]
FCB ZNE W RødFCB ZNE W Rød

FCB ZNE W

Damer Fotball

Råtøffe røde jakker til både menn og kvinner

De som er på utkikk etter sesongens lekreste jakker til både herre og dame, finner et fantastisk utvalg av røde jakker, så vel som i andre farger tilpasset sesongen vi nå er på vei inn i. Laget for å takle de krevende forholdene vi har her i vårt langstrakte land, kan du velge mellom et bredt utvalg av røde jakker i forskjellige materialer som nylon og enkeltvevet polyester for å holde varmen over lengre tid. Enten det er snakk om en tur i skibakken, skøyter eller bare en jakke som tåler alle typer forhold, vil du garantert finne en stil og type design som passer din smak best.

Klassisk rød jakke til all slags bruk

Et godt eksempel på en jakke som er beregnet på alle typer forhold er snowboard-jakkene som har 3 lag for å gardere seg mot vann og for å absorbere fuktighet under trening. Disse jakkene har det klassiske 3-Stripes designet som er blitt ikonisk i kontrastfarger på hetten, med en solid glidelås som gjør det enklere i kaldt vær. Denne funksjonelle jakken har ventilering under armene, slik at man kan fokusere på å ha det moro i bakken uten å engste seg for svette og ubehag. Kanten på jakken har også en smart strikkjustering som gjør det lettere å tilpasse passformen hvis værforholdene endrer seg. Andre praktiske løsninger er de rommelige og solide ytterlommene på siden av jakken med velegnede glidelåser. Dette er lommer som fungerer perfekt for oppbevaring av skikort, mobil eller kart over skibakkene. Videre har vi også fantastisk varme jakker i dun til både menn og kvinner når vinteren virkelig setter inn. Her får du en klassisk boblejakke med avtagbar hette og praktisk strikkjustering for å sikre den beste passformen og for holde på varmen ved lave temperaturer.