alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker · Rosa

 
[5]

Beskytt deg mot vær og vind i stilige rosa jakker

Bla deg gjennom vårt brede utvalg av rosa jakker og se at rosafargen kan være så mye mer enn sukkersøt. Tvert imot viser adidas at jakker i rosatoner både kan være sporty, stilige og edgy. En fresh og klar farge som rosa kan i tillegg gi en ekstra energiboost som kommer godt med i din aktive livsstil. Det norske været byr ofte på store variasjoner, derfor anbefaler vi deg at du har en rekke forskjellige jakker for hånden som du kan bytte mellom – spesielt dersom du tilbringer mye tid utendørs. Heldigvis har vi rosa jakker til alle typer vær og anledninger, enten du trenger en turjakke til fjellet eller en høstjakke til utendørs trening. I vårt sortiment finner du blant annet praktiske dunjakker, i både lette og klassiske varianter, vindjakker laget av resirkulert plastavfall og vannavstøtende løpejakker. 

Ikke la deg stoppe av dårlig vær

Vi kjenner det røffe norske klimaet godt, og med vårt utvalg som tilfredsstiller krav til både kvalitet og stil, kan nyte ditt aktive liv til det fulle. Med våre rosa jakker tar vi sporty stil, komfort og beskyttelse til neste nivå. adidas jakker gir deg ikke bare en fresh look, men de utvikles også med stort fokus på funksjonalitet og praktiske egenskaper. Våre lette dunjakker med smal passform er utviklet for at du enkelt skal kunne holde deg aktiv i vind, regn og lave temperaturer. Vevet inn med Conexbaffles-dunkamre i materialene beskytter dunjakkene deg mot vind, kulde og vann, og de er i tillegg enkle å pakke sammen. Om du ønsker en mer puffy og myk jakke som du kan pakke deg inn i på kalde morgener, har vi også klassiske dunjakker i både lange og korte varianter. Løpejakkene våre er vannavstøtende, vindtette og har reflekser som gjør deg lett synlig i mørket. Flere av jakkene våre har teknologier som mesh-fôr, som kontrollerer fukt og gjør jakkene svært komfortable. Bærekraft er også viktig i adidas, og derfor er jakkene produsert i resirkulert plastavfall. Velg stil, komfort og bærekraft – og ikke la vær og vind hindre deg i å leve ut din aktive hverdag.