alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vendbare jakker

 
[33]

Allsidighet i hverdagen med vendbare jakker fra adidas

Vendbare jakker fra adidas finnes for alle sesonger og værforhold, og til enhver anledning. For kjølige dager passer en dunjakke godt. Den fyldige jakken holder deg god og varm med fyll av andedun. Du finner jakker laget med materialer som polyester, dun, fjær og bomull av høy kvalitet. En alternativ vinterjakke har en glatt side og en mer boblete side. For kjøligere dager kan du for eksempel velge en parkas med isolerende teknologier som holder varmen inne, mens kulda holdes utenfor kroppen. I tillegg har den vannavstøtende funksjoner, så du holder deg tørr. Du finner også jakker med avtakbare vester med innerlommer og bærestropper.

Vendbare jakker med ventilasjon

Du kan finne vendbare jakker til trening som har lommer på begge sidene. Her kan du velge å vrenge jakken til den siden med meshen utover, slik at du får en mer pustende jakke til neste joggetur. Når du snur den inn, kan du føle meshen mot kroppen. En oversized jakke har en mer avslappet passform, for bedre bevegelsesfrihet. Den inkluderer en tykk mesh med transparent materiale i en mer løs struktur, slik at du kan dra den over deg. For vindfulle dager vil en vindjakke oppfylle dine behov med sin fuktkontrollerende funksjon som sørger for å holde deg tørr.

Vendbare jakker til enhver anledning

Blant adidas sitt brede utvalg kan du finne den jakken som passer til akkurat deg og dine behov. Samtidig så er det flere farger, design og mønstre på jakkene for deg å velge mellom, slik at du skal kunne finne akkurat den jakken som passer deg og din personlige stil. Jeans, joggebukser og joggesko passer fint med vendbare jakker. Jakker med løsere passform har god plass til gensere under. Vask din vendbare jakke på skånsomt program og med skånsomt vaskemiddel for å ivareta kvaliteten lengst mulig.