alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dameklokker

 
[51]
1 / 2
Sideav 2

Klassiske og råflotte dameklokker fra adidas

Ser du etter klassiske og stilige dameklokker av høy kvalitet? Du finner et bredt utvalg av ulike varianter i kolleksjonene til adidas. Enten du er en sporty type som ønsker å kombinere mote med gatestil eller du ønsker tidløse og klassiske dameklokker, vil du garantert finne en variant som passer for din unike stil. Du kan for eksempel gå for en stilig digital klokke med allsidige funksjoner og myk silikonstropp for en komfortabel passform. Ønsker du en mer klassisk variant for å kunne uttrykke en ikonisk enkelthet, kan du velge en analog klokke som er perfekt til hverdagsbruk så vel som til fest. Med en klassisk, rund silhuett og enkel trehåndsbevegelse, får du en moderne og tidsriktig dameklokke som du garantert vil føle deg vel med.

Dameklokker til alle anledninger

Dameklokker er et helt essensielt tilbehør å ha i garderoben, og klokken kan virkelig fullføre et antrekk. Vi anbefaler derfor å ha et utvalg av ulike modeller for hånden, slik at du har en klokke som passer for alle anledninger og antrekk. Du kan for eksempel ha en tidløs og elegant klokke til hverdags og fest, samt en vanntett og sporty variant til trening. Du kan gjerne matche klokken med annet tilbehør som armbånd og halskjeder for å få en gjennomført look.

Slik vedlikeholder du adidas klokken din

Det er viktig å vite hvordan du vedlikeholder og renser klokken din, slik at den holder seg fin lenge. Det samler seg ofte rester av kremer, parfyme, hud og svette på baksiden av klokken. Det er viktig å få fjernet dette regelmessig, da det kan skape et belegg som kan skade metallet. Hvis klokken er vanntett, kan du med fordel vaske den med lunkent vann og mild såpe. Er du usikker på hvordan du skal gjøre det er det best å kontakte en urmaker for råd.