alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gullklokker

 
[2]

Klassiske og flotte gullklokker fra adidas

Ser du etter klassiske og moteriktige gullklokker av høy kvalitet? Da har du kommet til rett sted. I adidas har vi en rekke ulike varianter å velge mellom, og vi er sikre på at din nye favorittklokke finnes i vår kolleksjon. Klokken er en uvurderlig del av ethvert antrekk, og det kan virkelig sette prikken over i-en på både treningsklær, hverdagsklær og penklær. Derfor er det viktig at du velger en klokke som passer til din personlige stil og som fremhever din unike identitet på en elegant og klassisk måte.

Stilige gullklokker til herre, dame og barn

Hos adidas har vi en rekke stilige gullklokker til både menn, damer og barn. Velg for eksempel en ikonisk, analog klokke for hverdagsbruk med en gjennomtenkt tilnærming. Med en klassisk, rund silhuett og trehåndsbevegelse får du deg en tidsriktig og moderne adidas-klokke som utstråler ikonisk enkelhet. Foretrekker du en digital klokke? Velg en klokke i retrostil som henter inspirasjonen sin fra den rike adidas-arven fra 70-tallet. Dette er virkelig en motgift mot den moderne, dings-drevne informasjonsoverbelastningen, men med en progressiv og moderne tolkning av den klassiske klokken.

Tips til å vedlikeholde klokker

Når du har gått til anskaffelse av en ny klokke, er det viktig at du vet hvordan du vedlikeholder den slik at den holder seg fin lenge. Det går ikke lang tid før det har samlet seg rester av parfyme, kremer, hud og svette på baksiden av klokken, og det er derfor viktig at du renser klokken regelmessig for å få fjernet dette. Belegget som skapes kan nemlig skade metallet på klokken. Dersom du har skaffet deg en vanntett klokke, kan du gjerne vaske den med lunkent vann og mild såpe. Hvis du er i tvil om hvordan du skal gjøre det, anbefaler vi at du kontakter en urmaker for tips og råd.