alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herreklokker

 
[37]

Stilige og klassiske herreklokker fra adidas

Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige og elegante herreklokker. Er du en sporty type som ønsker å kombinere gatestil og mote, kan du velge en stilig digitalklokke med allsidige funksjoner som følger deg gjennom hele dagen. Den myke silikonstroppen gir en komfortabel passform, og klokken er vanntett opptil 5 ATM. Velg mellom ulike farger for å finne den som reflekterer din personlighet best. Dersom du ønsker en mer klassisk variant, kan du velge herreklokker i rustfritt stål med tidløse detaljer og japansk kvarts. Uansett hva slags klokke du foretrekker, er vi sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Slik vedlikeholder du klokken din

For at klokken din skal holde seg fin lenge, er det viktig å vedlikeholde den riktig og regelmessig. Først og fremst bør du rengjøre klokken jevnlig. Dette gjelder spesielt på baksiden, da det ofte samler seg rester av svette, hud, kremer og parfyme her. Dette kan skape et belegg som faktisk kan skade metallet. Hvis klokken er vanntett, kan du gjerne vaske den forsiktig med lunkent vann med en mild såpe (f.eks. Zalo). Hvis du er usikker på hvordan du skal rengjøre klokken din, kan du gjerne ta den med til en urmaker for å forsikre deg om at det blir gjort riktig.

Herreklokker til alle anledninger

Klokken er et viktig accessoir å ha i garderoben, og det kan virkelig sette prikken over i-en på et antrekk. Derfor anbefaler vi å ha et lite utvalg av ulike varianter for hånden, slik at du alltid har en klokke som passer. Velg for eksempel en sporty og vanntett variant til trening, og bytt til en elegant og tidløs modell når du skal ut på middag. Match klokken med annet tilbehør som for eksempel mansjettknapper for å få en gjennomført look.