alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Luer · Menn

 
[35]
Daily Beanie SvartDaily Beanie Svart

Daily Beanie

Sportswear

Y-3 Knitted Lue GråY-3 Knitted Lue Grå

Y-3 Knitted Lue

Y-3

Y-3 Lue SvartY-3 Lue Svart

Y-3 Lue

Y-3

Y-3 Knitted Lue SvartY-3 Knitted Lue Svart

Y-3 Knitted Lue

Y-3

High Beanie GråHigh Beanie Grå

High Beanie

Sportswear

Logo Beanie SvartLogo Beanie Svart

Logo Beanie

Sportswear

Varm deg i en adidas lue til menn

Lev livet ditt selv om det er kaldt og hold på kroppsvarmen din i en adidas lue til menn. I en stil som kler de lavere tallene på gradestokken, kan du velge alt fra en moderne lue med solid brett til en kul duskelue, en lue dekorert med adidas-logoen foran eller med grafisk trykk bak. Enten du liker det minimalistiske uttrykket eller noe som skriker mer ut, har vi nettopp den luen som passer til deg og holder deg varm og kulden ute.

Luer i tekstiler som holder deg tørr

Materialene som vi bruker i luene er fra den samme innovative teknologien som resten av produktene våre, nemlig tekstiler av tettvevde fibre som fungerer isolerende slik at de fanger kroppsvarmen din og holder på den. Du kan godt velge en varm lue med fôr av fleece til iskalde dager for å holde på den koselige, lune følelsen. Luene tetter også godt rundt ørene og for deg som bruker å fryse på ørene, er det lurt å velge en med ekstra ørelapper. De gir en helt unik lun følelse i kulden. Selv når luene holder deg varm, sørger materialene for at du også holder deg tørr fordi de puster og ventilerer bort fukt.

Akkurat slik du liker det best

Enten du liker en tydelig struktur eller du liker best en mer glatt overflate, enten du liker flere farger, knalle farger eller mer jordnære farger, finner du lett en favoritt i utvalget av adidas luer. Velg deg en lue med dusk, kraftig brett eller litt ekstra luft på toppen, ja, detaljer som du liker og som passer til din egen personlige stil. Enten du synes en tettsittende eller en stor, romslig lue er det aller kuleste, vil den holde deg varm mens du holder stilen.