alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Luer · Menn

 
[67]
1 / 2
Sideav 2

Luer til menn

Når vinteren kommer, lengter mange etter varmere strøk og innekvelder med kakao og film. Men det finnes et bedre alternativ – livet utendørs! La dørstokkmila være fremmedord i ditt hode, og hold ørene varme med luer til menn fra adidas! adidas har et flott utvalg av luer til menn, både til trening og hverdags, i klassisk beanie-utforming og med flere design å velge mellom.

Climalite-luer

Luer til menn med Climalite-teknologi er utviklet for intense treningsøkter, hvor teknologien sikrer at svette og fukt transporteres bort fra huden og ikke sitter igjen i et ubehagelig fuktlag mellom kropp og tekstiler. Se gjerne også etter luer med refleksdetaljer for økt synlighet når du er ute og løper langs vei.

Climawarm-luer

Varme luer med Climawarm-teknologi eller Thermolite Pro-teknologi sikrer utmerket isolering i kombinasjon med økt komfort og en myk følelse. Luer til menn som er utviklet med denne typen teknologi, sikrer at varmen holdes inne og fuktigheten ute, slik at du kan være ute i kalde temperaturer uten å fryse på toppen. Velg om du ønsker et innvendig fleece-fôr eller luens egen bomullsmiks rett mot hodet – begge har klare fordeler, og valget er veldig individuelt.

Beanies – fotball, rugby og adidas Originals

Ha All Blacks, Real Madrid eller Juventus i pannen med en kul beanie fra adidas, eller velg et mer retroinspirert uttrykk fra adidas Originals eller et av adidas’ samarbeidsprosjekter. Uansett ender du opp med en avslappet stil som er tro mot din personlighet og laglojalitet.