alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på adidas Boost

 
[177]
ZX 2K BOOST 2.0 Sko
Ultraboost 21 Sko
SolarGlide 4 ST Sko
Supernova Sko
Solarboost 19 Sko
Solarboost 4 Sko
Supernova+ Sko
ZG21 Motion Recycled Polyester Golfsko
ZG21 Motion Recycled Polyester Golfsko
TOUR360 XT-SL Spikeless Textile Golfsko
Terrex Skychaser 2.0 Tursko
X9000L4 Sko
ZX 22 BOOST Sko
Supernova+ Sko
Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 Hiking Sko
Harden Vol. 6 Sko
Ultraboost 21 x Parley Sko
Response Super 2.0 Sko
ZX 5K Boost Sko
ZX 2K Boost Utility GORE-TEX Sko
ZX 2K BOOST 2.0 Sko
ZX 2K BOOST 2.0 Sko
Supernova Sko
ZX 2K Boost 2.0 Sko
ZX 2K Boost 2.0 Sko
Supernova Sko
ZX 22 BOOST Sko
Supernova+ Sko
Retropy P9 Sko
ZX 2K BOOST 2.0 Sko
ZX 5K Boost Sko
ZX 22 BOOST Sko
Supernova+ Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Spectoo Sko
Nite Jogger Fluid Sko
Bossk NMD_R1 Spectoo Sko
Response Super 2.0 Sko
Nebzed Super BOOST Sko
SolarBoost 3 Sko
ULTRABOOST_20
Ultraboost 20 Sko
Solarboost 19 Sko
1 / 4
Sideav 4

Nye og gamle klassikere gjennom vårt salg på adidas Boost

Vi har tilgjengelig et stort utvalg av vår ikoniske og populære produktserie kjent som adidas Boost. Dette er sko som kjennetegnes ved sin ekstremt balanserte mellomsåle for best mulig kraft og energi samt elegante detaljer, slik som mesh-mønsteret på oversiden av skoen. Flere av våre sko har elementer som er hentet fra gjenbruk og er bærekraftige slik som utstrakt bruk av resirkulert plastikk i vårt mesh-materiale. Vårt outlet på adidas Boost omfatter en bredde som både inkluderer rene joggesko for trening og løping samt sko som like godt fungerer til en tur nedover gaten eller som et fargesprakende valg til arbeidsantrekket. Videre består vårt store salg av adidas Boost også av flere sko med unike design og motiver slik som kjente elementer hentet fra film, serier og retro samt vintagekultur. Dette er med på å gi Boost-serien sitt unike uttrykk, samtidig som kjernen består med Primeknit i tekstil eller mesh, Boost mellomsålen og kule hælstropper som skaper et unikt design.

Et outlet på adidas Boost hvor du kan finne sko som passer til alt

Skoene som tilhører adidas Boost, passer virkelig til alle typer antrekk. Ta våre sko i olivengrønt for eksempel. Det grønne stoffet og den hvite sålen skaper en kul kontrast sammen med det mesh-lignende stoffet på oversiden av foten. Dette er en sko som vil passe perfekt med veldig mørke, klassiske jeans eller denim i grått eller sort for en kul og tidløs effekt. Videre kan disse skoene også kombineres med en kul genser eller cardigan samt skjorte for et avslappet men stilig antrekk som passer fint på farten. Videre kan en sko som du finner på vårt salg på adidas Boost i en mer tradisjonell farge som hvit, sort eller mørkeblå være et lurt valg til hverdags. Her får du alle de kjente elementene fra Boost-serien i en klassisk og versatil innpakning.