alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performance · Jakker · Menn

 
[258]
Varilite Hybrid Jakke
Varilite Hybrid Jakke
Own the Run Jakke
Varilite Hybrid Jakke
Utilitas RAIN.RDY Anorakk
Tiro 21 Treningsjakke
Tennis Stretch-Woven Jakke
YOT Trae Jakke
Itavic 3-Stripes Light Hooded Jakke
Essentials Down Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Itavic 3-Stripes Midweight Hooded Jakke
Varilite dunjakke med hette
Utilitas Hooded Parkas
Varilite Hybrid Jakke
Frostguard Recycled Content Full-Zip Padded Jakke
Traveer RAIN.RDY Parkas
BSC 3-Stripes Insulated Winter Jakke
Essentials Dunvest
D11 Big Baffle Down Hooded Jakke
Itavic 3-Stripes Light Hooded Jakke
Traveer RAIN.RDY Jakke
Utilitas 3-Stripes Hooded Jakke (unisex)
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Jakke
Condivo 22 Regnjakke
Utilitas 3-Stripes Hooded Jakke (unisex)
Itavic 3-Stripes Light Hooded Jakke
Utilitas Insulated Jakke
Arsenal Condivo Anthem Jakke
Entrada 22 treningsjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Tiro 21 vindjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Tiro Treningsjakke
COLD.RDY Full Zip Jakke
Tiro 21 vindjakke
Tiro Treningsjakke
Berlin Marathon Future Icons Treningsjakke
Arsenal Lifestyler Fleece Jakke
Provisional Full-Zip Jakke
Arsenal Vindjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Entrada 22 treningsjakke
1 / 6
Sideav 6

Klar for alle utfordringer i en Performance jakke for menn

I adidas sin serie av Performance jakker finner du herre sportsjakker til ethvert formål, som passer både inn i ditt uttrykk og til ditt behov, med tilpasset form og funksjon. Om det er regn, snø eller vind har vi sports jakker for menn til alle utfordringer. adidas er merket som hører hjemme både blant toppatleter, mosjonister og moteløver, de kjente 3-Stripes og Trefoil er merker som viser kvalitet og bevissthet, og plaggene de pryder er laget i en rekke tekniske materialer, med smarte løsninger og god passform.

Klar til å vinne, på arenaen eller i gata, med stil og kvalitet

Våre herre sportsjakker ment for varme og isolering vinterstid holder deg varm med fôr av blant annet et lett syntetisk fôr, eller dun, og er gjerne behandlet for å være lett vannavstøtende og vindtette. Om du trenger full dekning, finner du en parkas med gode varmeegenskaper. Mens våre regnjakker og regnfrakker i Performance for menn holder deg tørr med stil - RAIN.RDY teknologi, og erfaringer fra våte London, gir deg stil og kvalitet. Samtidig er det ikke bare i regn eller kulde en Performance jakke for menn passer inn: Enhver som liker å løpe langt kjenner til hvordan vind kan gjøre turen vanskelig og demotiverende, og her kommer en lett løpejakke som er vindtett og noe regnavstøtende til sitt fulle. At flere av dem også har både refleks for din sikkerhet, samtidig som de er kule nok i snitt og design til å brukes til hverdags utenfor idrettsarenaen, er et stort pluss. Dette er bare noen av Performance jakkene, her finner du også presentasjonsjakker for ditt fotballag, reisejakker, eller shoftshell jakke, blant mere. Våre herre sportsjakker gir deg et stort utvalg jakker, for din stil og dine behov.