alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Jakker · Menn

 
[194]
1 / 5
Sideav 5

Klar for alle utfordringer i en Performance jakke for menn

I adidas sin serie av Performance jakker finner du herre sportsjakker til ethvert formål, som passer både inn i ditt uttrykk og til ditt behov, med tilpasset form og funksjon. Om det er regn, snø eller vind har vi sports jakker for menn til alle utfordringer. adidas er merket som hører hjemme både blant toppatleter, mosjonister og moteløver, de kjente 3-Stripes og Trefoil er merker som viser kvalitet og bevissthet, og plaggene de pryder er laget i en rekke tekniske materialer, med smarte løsninger og god passform.

Klar til å vinne, på arenaen eller i gata, med stil og kvalitet

Våre herre sportsjakker ment for varme og isolering vinterstid holder deg varm med fôr av blant annet et lett syntetisk fôr, eller dun, og er gjerne behandlet for å være lett vannavstøtende og vindtette. Om du trenger full dekning, finner du en parkas med gode varmeegenskaper. Mens våre regnjakker og regnfrakker i Performance for menn holder deg tørr med stil - RAIN.RDY teknologi, og erfaringer fra våte London, gir deg stil og kvalitet. Samtidig er det ikke bare i regn eller kulde en Performance jakke for menn passer inn: Enhver som liker å løpe langt kjenner til hvordan vind kan gjøre turen vanskelig og demotiverende, og her kommer en lett løpejakke som er vindtett og noe regnavstøtende til sitt fulle. At flere av dem også har både refleks for din sikkerhet, samtidig som de er kule nok i snitt og design til å brukes til hverdags utenfor idrettsarenaen, er et stort pluss. Dette er bare noen av Performance jakkene, her finner du også presentasjonsjakker for ditt fotballag, reisejakker, eller shoftshell jakke, blant mere. Våre herre sportsjakker gir deg et stort utvalg jakker, for din stil og dine behov.