alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance-sandaler til menn

 
[36]

Fra trening til dusj og tilbake, med performance-sandaler til menn

Sandaler, slippers, slip-ons – du kan kalle dem hva du vil – de høytytende sandalene fra adidas er med overalt der atleter legger inn arbeidstimene sine. Cloudfoam-såler og EVA-skum er kjente innslag sammen med formede fotsenger og detaljer som holder på komforten når hviletiden og restitusjonen nærmer seg. De første performance-sandalene til herre fra adidas dukket opp for mange tiår siden, og selv om tanken er den samme, har både komforten og funksjonene tatt seg opp noen hakk. Branding-detaljene viser frem hvilket merke du foretrekker, så det eneste du trenger er å huske å legge dem i treningsbagen.

Hardt arbeid fortjener belønning

Den belønningen er komforten i plaggene og fottøyet du bruker på hviledager, og med et par performance-sandaler til menn på føttene, er veien desto kortere. Gripesikre såler sørger for at du har fotfestet på bassengkanten eller på vei til og fra stranden, og resirkulerte materialer sørger for at du har dem på med god samvittighet også. Enten du bruker dem med sokker eller ikke, så holder den myke overdelen slitne føtter på plass uten å klemme, så gi føttene dine belønningen de har fortjent med myk komfort til og fra dusjen, til og fra bassenget, eller når du bare vil ha det lille ekstra.

Det enkle er ofte best, selv på føttene

Det trenger alltid å være avansert. Performance-sandaler til menn kommer med demping og myke materialer som holder følge med deg etter lange timer med trening – eller bare etter en lang hverdag. Finn dem frem når du trenger litt ekstra frihet til føtter og tær. De høytytende sandalene til herre lages i materialer som tåler røff bruk både i vann og på land, så de tåler å vaskes på lav varme sammen med utstyret ditt, eller skylles av med hageslangen. Alt ettersom hva som passer i øyeblikket.