alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance shorts for menn

 
[317]
1 / 7
Sideav 7

En produktiv dag med performance shorts for menn

Det fine med sports-shorts til herre fra adidas er at de er utviklet for alle typer treninger og er derfor tilgjengelig i flere lengder som kan passe dine typer aktiviteter. Kanskje foretrekker du en passform som sitter godt på, eller en kortbukse med løsere passform? adidas har uansett med sin brede erfaring innen sportsklær til trening og fritid det som passer for deg. Det viktigste er jo at du finner den passformen som du er mest komfortabel med. Fargevalget er stort og varierende. Det er til og med performance-shorts til menn med mønstre og sprekere farger.

Tekniske fordeler for den aktive med sports-shorts til herre

Teknisk fukttransporterende sports-shorts til menn er designet av stoffer som holder deg kjølig i varmen, hvor fôringen sørger for optimal luftstrøm. Den justerbare løpesnoren gjør det mulig for deg å tilpasse passformen. For den som løper i mørket så finnes shorts med strategisk plasserte reflekterende mønstre, som gjør deg godt synlig i mørket. Shortsene som har lommer med glidelås gjør seg nyttig om du trenger å ha med deg nøklene og mobilen på en sikker plass mens du er på farten. Selv om kortbuksene er designet for aktive folk, så er de like ideelle for bruk til hverdagen. Meningen med performance er at de er designet med ovennevnte fordeler slik at du kan maksimere ytelsen din når du er på farten.

Fleksibilitet i ett

Performance-shorts til menn som passer dine behov er det beste med adidas. Kortere shorts sørger for at du ikke får shortsen i veien når du løper. Shortsene er designet lettvektet, raskt tørkende effekt og en innebygd mesh som gir ekstra støtte og komfort i farten. For enda mer fleksibilitet så slår det ikke feil med shorts med kompresjon. De er kanskje noe lengre, men holder svettelukten unna og er UV-beskyttet.