alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Blå shorts

 
[151]
3-Stripes Sweat Shorts
Boxing Shorts
HIIT Spin Training Shorts
Designed 4 Running Shorts
Own the Run Shorts
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Volleyball Shorts
Adizero Shorts
Condivo 22 Treningsshorts
Marathon 20 Colourblock Running Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
Bike Leggings
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Entrada 22 treningsshorts
Allover Print Loose Shorts
Run It Shorts
Graphics Camo Shorts
Designed for Training Shorts
Condivo 22 Match Day Shorts
LOUNGEWEAR Must Haves Badge of Sport Shorts
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Workout Knurling Shorts
adidas Essentials 3-Stripes Chelsea Shorts
Adicolor Essentials French Terry Shorts
Arsenal Condivo 22 Training Shorts
Techfit Volleyball Shorts
Techfit 3-Stripes Training Short Tights
Frankrike Håndballshorts
Designed 4 Running Shorts
Manchester United Condivo 22 Training Shorts
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
Marimekko Run Icons Bike Shorts
The Padded Cycling Bib Shorts
Adicolor Essentials Trace Shorts
Mid Waist Striped Shorts
Condivo 22 Goalkeeper Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Techfit Short Tights
Galaxy Basketball Shorts
Allover Print Bike Leggings
Studio Lounge Fleece Shorts
FARM Rio Bike Shorts
1 / 4
Sideav 4

Tøffe og friske blå shorts for trening og fritid

Det er få plagg som er like essensielle i enhver garderobe som den blå shortsen fra adidas. Enten du ser etter noe uformelt og avslappet til trening og svømming, eller noe mer formelt og klassisk, kan vi garantere at du finner det du leter etter hos oss. Hva med en stilig blå shorts med normal passform for den perfekte fasongen og en praktisk strammesnor i livet som gjør det enklere å regulere shortsen, slik at den sitter komfortabelt. Denne shortsen er konstruert i en behagelig og silkemyk pique-blanding som gjør den perfekt til late dager på sofaen eller aktiviteter utendørs. Den er designet for å være fuktkontrollerende og effektivt frakte vekk svette, og er et godt valg ved både trening og reise frem og tilbake. På sidene har du lommer med glidelås, der du trygt kan oppbevare mobil, nøkler og annet. Vi har benyttet oss av bærekraftig Primeblue, som består av resirkulert plast fra havet .

En elegant og tidløs shorts til sport og fritid

Fordelen med en blå shorts fra adidas er at den er skapt for trening som løping, klatring, turning eller basketball, hvor det er en fordel med en fleksibel shorts som er romslig og bidrar til stor bevegelsesfrihet. Bruken av pique-bomull gir en særlig komfortabel kontaktflate som effektivt reduserer svette og fuktighet, slik at du holder deg tørr og behagelig. Videre sørger strammesnorene i livet for en shorts som alltid sitter perfekt, uansett treningsmengde og type aktivitet.

En sikker vinner som kan kombineres med alle dine favoritter

En blå shorts er en investering fordi den er allsidig og kan brukes til så mye. Enten du vil gå for en sporty stil eller noe mer nedtonet og jobbvennlig, er det enkelt å sette sammen et passende antrekk. Hva med en hvit klassisk t-skjorte eller polo-skjorte med noen kule sneakers som gazelle eller superstar? Alternativt kan du gå for en blå t-skjorte og noen hvite sneakers for en stilren look. For at din blå shorts skal holde fargen og fasongen lengst mulig anbefaler vi å maskinvaske den i kaldt vann.