alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå shorts

 
[128]
1 / 3
Sideav 3

Tøffe og friske blå shorts for trening og fritid

Det er få plagg som er like essensielle i enhver garderobe som den blå shortsen fra adidas. Enten du ser etter noe uformelt og avslappet til trening og svømming, eller noe mer formelt og klassisk, kan vi garantere at du finner det du leter etter hos oss. Hva med en stilig blå shorts med normal passform for den perfekte fasongen og en praktisk strammesnor i livet som gjør det enklere å regulere shortsen, slik at den sitter komfortabelt. Denne shortsen er konstruert i en behagelig og silkemyk pique-blanding som gjør den perfekt til late dager på sofaen eller aktiviteter utendørs. Den er designet for å være fuktkontrollerende og effektivt frakte vekk svette, og er et godt valg ved både trening og reise frem og tilbake. På sidene har du lommer med glidelås, der du trygt kan oppbevare mobil, nøkler og annet. Vi har benyttet oss av bærekraftig Primeblue, som består av resirkulert plast fra havet .

En elegant og tidløs shorts til sport og fritid

Fordelen med en blå shorts fra adidas er at den er skapt for trening som løping, klatring, turning eller basketball, hvor det er en fordel med en fleksibel shorts som er romslig og bidrar til stor bevegelsesfrihet. Bruken av pique-bomull gir en særlig komfortabel kontaktflate som effektivt reduserer svette og fuktighet, slik at du holder deg tørr og behagelig. Videre sørger strammesnorene i livet for en shorts som alltid sitter perfekt, uansett treningsmengde og type aktivitet.

En sikker vinner som kan kombineres med alle dine favoritter

En blå shorts er en investering fordi den er allsidig og kan brukes til så mye. Enten du vil gå for en sporty stil eller noe mer nedtonet og jobbvennlig, er det enkelt å sette sammen et passende antrekk. Hva med en hvit klassisk t-skjorte eller polo-skjorte med noen kule sneakers som gazelle eller superstar? Alternativt kan du gå for en blå t-skjorte og noen hvite sneakers for en stilren look. For at din blå shorts skal holde fargen og fasongen lengst mulig anbefaler vi å maskinvaske den i kaldt vann.