alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomullsshorts

 
[169]
1 / 4
Sideav 4

Ikoniske og elegante adidas-bomullsshorts, perfekt til trening og fritid

Skarpt design og smarte løsninger i skjønn forening er noe som preger bomullsshortsene fra adidas. Med praktiske løsninger som store sidelommer og en behagelig strammesnor i livet er du klar for alle typer eventyr. Utviklet for en avslappet, men normal passform slik at du fritt kan bevege deg rundt uten problemer. Det markante 3-Stripes-designet hjelper deg til å se skarp ut uansett anledning. Du finner stilrene bomullsshortser laget med fleece av 70% bomull og 30% resirkulert polyester for et superkomfortabelt plagg som passer like godt til restitusjon som til dagens mange gjøremål. Smarte lommer med glidelås på sidene lar deg enkelt og trygt oppbevare det viktigste av verdisaker uten bekymring.

Lette materialer og avansert innovasjon

Bomullsshortsene fra adidas kombinerer det siste og nyeste av materialer, enten du går for en klassisk shorts i grått med 3-Stripes eller kanskje en variant i marineblått med den karakteristiske hvite adidas-logoen. Uansett så vil du finne shortser i behagelig bomull som er en del av adidas sitt Better Cotton Initiative, som er et tiltak for å redusere utslipp gjennom bomullsproduksjon. En blanding av resirkulert polyester og bomull gir deg en shorts som kjennes svalende og komfortabel ut mot kroppen, selv når aktivitetsnivået stiger. Dette gir en shorts som passer like fint til løping som til avslapping på stranden.

Et enormt utvalg av spennende muligheter

Du har flerfoldige alternativer å velge mellom når du skal finne den perfekte bomullsshortsen, men uansett om du går for ensfarget eller mønstret, så er det lett å kombinere den med andre plagg som for eksempel en klassisk hvit t-skjorte og sneakers. Bomullsshortsene fra adidas bør ikke blekes eller renses, men kan stort sett maskinvaskes på 40 grader for å best mulig bevare både farge og passform – men husk å sjekke vaskeinstruksjonene for akkurat din shorts.