alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå shorts

 
[86]
1 / 2
Sideav 2

Freshe og moteriktige grå shorts til både mann og dame

For alle som har behov for en shorts til fritid, trening eller andre aktiviteter har adidas et fantastisk utvalg av grå shorts i diverse modeller og stiler. Kanskje du er på utkikk etter en klassisk shorts i bomull med de ikoniske 3-Stripes, samt den velkjente myke følelsen som man kan forvente fra våre komfortable bomullsmaterialer? Eller hva med en shorts laget i pustende polyester og elastan? Uansett hva du er på utkikk etter vil du finne noe som faller i smak hos oss. Våre shorts til golf og løping er for eksempel spesialdesignet for å være vann- og fuktavvisende, slik at man holder seg tørr selv i varmt og fuktig vær. Denne shortsen kommer også med praktisk UV-beskyttelse så du er beskyttet fra sterk sol. Den har også smarte beltehemper og glidelåser som gjør det enkelt å feste og oppbevare diverse utstyr, som nøkler eller annet man trenger. Denne shortsen er basert på vår legendariske Primegreen-teknologi for best effekt og en bærekraftig profil.

En stilig og kul grå shorts som løfter din treningsøkt 

I vårt store og brede utvalg av grå shorts vet vi at du garantert vil finne noe som kan ta treningen din et steg videre. Bruken av resirkulert polyester og elastan gjør dette til shorts som tåler det meste, og valgene av materialer bidrar til at du ikke blir svett eller klam mens du trener. Den lette og pustende følelsen sikrer full bevegelighet, som du vil sette stor pris på både når du spiller golf og fotball med vennegjengen. For fotballspillere er det viktig med en shorts som har nok rom til å bevege seg og som ikke sitter for stramt.

Hvordan ta vare på dine kule grå shorts

For å best mulig å ta vare på din grå shorts er det viktig å unngå rens og blekemidler, ettersom det vil skade plaggets farge og beskyttende membran. Videre anbefaler vi at man benytter seg av maskinvask på maksimalt 30 grader.