alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule shorts

 
[12]

Bærekraftig stil med gule shorts

Vårt utvalg av gule shorts er laget av materialer som strekker seg langt når det kommer til bærekraftighet. Du kan blant annet finne en shorts i 100% jersey-bomull, laget med stoff som er produsert under Better Cotton Initiative, samt gule shortser i Primegreen-serien, laget med resirkulert polyester, som gjør at produksjonen har en mindre negativ effekt på miljøet. En shorts med fukttransporterende og ventilerende egenskaper holder deg komfortabel gjennom hele treningsøkten, og en shorts laget med elastan gir deg en bevegelsesfrihet du vil sette pris på. Er du på utkikk etter et plagg som sier mer hverdag enn trening, finner du det også i vårt utvalg. Vi har for eksempel en gul shorts med glidelåsdetaljer på sidene som tar antrekket ditt fra trening til sporty gatemote.

Ta hånd om det essensielle

Det er ingen hemmelighet at klær og utstyr i høy kvalitet fører til bedre prestasjoner og komfort. Gule shortser som du finner hos adidas er laget med avansert teknologi og materialer som er spesialdesignet nettopp for din favorittsport, slik at du kan få mest mulig ut av treningen din. Bevegelsesfrihet og komfort på fotballbanen, støtte og god passform på sykkelen, og elastisk liv og komfort på tennisbanen. Det finnes i tillegg et stort utvalg av gule shortser som egner seg til en tur gjennom byen eller til stranda – her er det ingen grenser. De gule shortsene du finner hos oss tar hånd om det essensielle, og lar deg yte både på trening og i hverdagen.

Ta vare på kvaliteten

De fleste gule shortsene som du kan finne her hos oss kan enkelt vaskes på skånsomt og kaldt program i vaskemaskin, med et mildt vaskemiddel. For å bevare kvaliteten i plagget best mulig bør det henges eller legges flatt til tørk. Det kan også være en god idé å vrenge plagget før vask, og vaske det sammen med lignende farger for å bevare plaggets fargeintensitet,  utseende og komfort.