alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Shorts · Hvit

 
[81]
1 / 2
Sideav 2

Yt ditt beste i hvite shorts

Enten du skal jogge noen runder eller du har tenkt deg en tur på fotballbanen, vil adidas hvite shorts passe inn i planen din. Vi har et bredt utvalg av premium hvite shorts til spesifikke aktiviteter, slik at det er en shorts til enhver form for atleter og idretter. Noen av shortsene er spesielt designet til dem som elsker å svømme eller utøve en idrett på stranda. Svømmeshortsene er av et materiale som tørker hurtig samtidig som de er lett i vekt og komfortable. De har snøring i midjen slik at du kan tilpasse den perfekt og har et fôr av mesh som dekker og gir trygghet. Vi bruker også miljøvennlig polyester av vevd resirkulert materiale som gir shortsen det grønne DNA.

Tren hardt uansett

adidas shorts er ment for deg som er dedikert til å trene hardt uansett. Det betyr at de tar vare på deg gjennom ventilerende materialer og ved å tørke hurtig når du blir våt. Med vanlig passform sitter shortsen perfekt og enten du har valgt en vid eller tettsittende shorts, så er du sikret en bevegelsesfrihet som passer en atlet og som lar deg trene mot perfeksjon.

Konkurrer på de høyeste nivåene

Ved siden av den allsidige bruken av adidas hvit shorts til forskjellige formål, tilbyr adidas også korte tights som lar den som bruker den trene og konkurrere med de beste atletene. Disse er laget av et materiale som holder deg tørr når du trener og som støtter deg gjennom en hard treningsøkt. Flere av disse har også en innebygd UV-beskyttelse slik at du er beskyttet mot skadelige stråler. Tren og yt utendørs som en ekte mester i adidas hvite shorts. Du beveger deg med letthet i en adidas shorts og kan trene deg opp til å konkurrere mot mesterens mester.