alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Petite shorts

 
[13]

Stilige petite shorts i små størrelser

Synes du at det er utfordrende å finne klær i små størrelser? Er du lei av underdeler som glir ned og ikke sitter godt nok? Da kan adidas petite shorts være midt i blinken for deg! Med shorts i små størrelser, som for eksempel shorts xs, får du superfine shorts uten å måtte handle i barneavdelingen. Her får du blant annet ikoniske 3-Stripes shorts i fotballinspirert stil som du kan slappe av i etter en hard treningsøkt. Den autentiske adidas-looken gir deg et sporty og moteriktig uttrykk, og de er laget av dobbeltvevet, slitesterkt, resirkulert polyester. Dra nytte av elastisk liv med snor som kan justeres etter behov, samt praktiske sidelommer som gjør det enkelt å ha med seg det viktigste. I tillegg er shorts adidas petite laget av resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp, og du kan derfor ha god samvittighet når du bruker produkter herfra.

adidas petite shorts som er like moteriktige som sporty

Petite shorts fra adidas er like fine å bruke på trening som på fritiden, og med pustende og fukttransporterende egenskaper er de perfekte å bruke på selv den hardeste treningsøkten. Kombiner den med en teknisk treningstopp og et par gode joggesko på den neste løpeturen du skal på, eller kombiner en kul t-skjorte, en tøff olajakke og et par hvite loafers for å skape en avslappet og stilig fritidslook. Uansett hva slags shorts du velger, er det viktig at du tar godt vare på dem for at de skal holde seg fine lenge. Først og fremst må du følge vaskeanvisningene for å vite hvor mange grader plaggene skal vaskes på. Prøv å unngå tromling og tøymykner som kan skade materialene. Sist, men ikke minst, så må du selvsagt også huske på å vaske plaggene med lignende farger for å unngå misfarging.