alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts · Rød

 
[25]
Tights RødTights Rød

Tights

Damer Originals

Tilføy litt farge til treningen med en rød shorts fra adidas

Er du på utkikk etter den perfekte shortsen som kan la deg ta treningsøkten din til nye høyder? Hvis svaret er ja, så trenger du ikke lete lenger – en rød shorts fra adidas er akkurat det du trenger. Den skarpe fargen er inspirerende og tilføyer selvsikkerheten du trenger for å yte maks, og teknologier som HEAT.RDY holder deg tørr og kjølig selv på de varmeste dager. Pustende stoff laget med garn fra mineraler gir deg den kjølende effekten du lengter etter under intense økter. Sidesplitter gir deg rom for bevegelse, så du kan ta fatt på selv de mest utfordrende aktiviteter. Glidelåslommer lar deg trygt oppbevare nøkler eller elektronikk, så du ikke trenger å bekymre deg for hvor du la dem under treningen. 100% enkeltvevet nylon gir deg et lett og mykt materiale, perfekt til aktiviteter som skateboarding eller lignende.

Gå for vintage, gå for selvsikkerhet

La en satengshorts som henter inspirasjon fra vintage sportsklær ta deg tilbake til gylne tider mens du cruiser på skateboardet ditt med vind i håret og en drøm i hjertet. Elastisk midjebånd og avslappet passform gir deg bevegelsesfrihet og bedre komfort, så du kan ta fatt på all slags aktiviteter. Klassisk betyr ikke kjedelig, men heller retro og stilfull. Den tidløse adidaslogoen og 3-Stripes lar deg holde kontakten med en stolt fortid, mens du samtidig beveger deg fremover i stil, komfort og selvsikkerhet. En rød shorts gir et friskt pust til ethvert treningsantrekk, enten du velger en vintage, retro stil eller går for en mer moderne vri. Uansett hvilken sport – eller andre ikke-sportslige aktiviteter – du har i planene, vil en rød shorts tilføye farge, liv og selvsikkerhet, og med den klassiske adidaslogoen blir du en del av en lang tradisjon med høytytende treningsmennesker.