alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa shorts

 
[15]

Spreke og freshe rosa shorts til herre og dame

Vi har et stort utvalg av rosa shorts i alle former og stiler for den klesbevisste og treningsinteresserte personen. Enten du er på utkikk etter noe med høy midje og støtte i livet eller noe kortere og mindre tettsittende, har vi ulike varianter som vil fungere som shorts for aktive mennesker i alle aldre. Hva med en tettsittende shorts som har høyt liv og er nesten knelang? Laget i en retro-preget sykkelstil kommer den med elastisk liv og flatsøm på snittlinjer. Produsert i en blanding av resirkulert polyester og elastan er dette den perfekte følgesvennen for din neste langtur enten til fots eller på sykkel. Kan kombineres med en hvit sneakers og hvit topp for en kul og avslappet stil som passer perfekt til trening eller på vei til stranden når været tillater det. Alternativt, hva med en mer klassisk og romslig løpeshorts i rosa som fortsatt har en tettsittende passform, samtidig som den har en stor grad av lufting og ventilasjon? Våre løpeshortser er designet med den moderne løper i tankene. 360-graders refleks gir deg god beskyttelse ved mørkets frembrudd og det elastiske livet med strammesnor sikrer at shortsen sitter godt og trygt selv ved hurtig løping.

Hvordan velger jeg riktig shorts til mitt bruk?

Når det gjelder rosa shorts, så er utvalget bredt og omfattende, noe som betyr at det mest sentrale er å velge riktig shorts basert på behov og bruksområde. For noen så vil det være mest hensiktsmessig å velge en tettsittende tights-lignende shorts, og for andre vil kanskje en mer klassisk løpeshorts med praktiske lommer og refleks lønne seg mer. Hva som er avgjørende, kommer mest an på om du skal bruke shortsen inne eller ute, temperatur og aktivitetstype, bare for å nevne noe.