alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjerf · Damer

 
[15]

Hold deg varm med adidas dameskjerf

Enten du skal være publikum på en fotballkamp, skal trene ute eller bare haste fra a til b, så har adidas et utvalg av dameskjerf og halsvarmere som er designet for at du skal holde deg varm. Ta en titt på utvalget for å finne din favoritt. adidas har også et lite utvalg for deg som vil holde varmen i kulden med et moderne uttrykk i mønster og farger. Disse er lekre til adidas jakker og parkaser, og setter prikken over i-en når du skal rusle deg en tur ut eller er på vei til jobben. Se gjennom utvalget fra adidas og velg et dameskjerf som passer til bruksområdet ditt, passformen og ikke minst fargene. Det er lett å finne en favoritt som kan holde deg varm.

Skreddersydd for treningen din

Tren ute, selv når det er kaldt. adidas har skreddersydde halsvarmere som holder deg varm enten du spiller fotball eller jogger kilometer etter kilometer. Med en behagelig halsvarmer som du kan trekke opp til ørene og nesen, kommer du deg gjennom kampen eller kilometerne uten å fryse. En del av mesh sikrer at du puster godt gjennom halsvarmeren. Andre modeller av myk og pustende fleece lar deg stramme til med en snor for å holde kulden ute og for at du skal få en komfortabel passform. Detaljene er på plass for din komfort.

Vis din lojalitet til fotballaget ditt

Enten du legger et 3-Stripes dameskjerf rundt halsen eller du hedrer et fotballag, er du klar for en supporterkveld med et varmt og lunt adidas skjerf. Myk strikk prydet med fargene til fotballaget som du heier på, gjør at du gjerne bruker skjerfet og snurrer det rundt halsen til hverdags også. Dameskjerfene er av strikket polyakryl og har klassiske frynser på endene. Bare surr det rundt halsen og du er klar.