alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjerf

 
[18]

Varme og komfortable skjerf i ulike farger

Et fargerikt skjerf kan virkelig sette prikken over i-en på antrekket ditt. Hva slags modell du velger kan ha mye å si for looken din. Velg blant nøytrale farger som matcher klærne dine eller sats på ensfargede varianter i en kontrastfarge for maksimal effekt. Hos adidas finner du dessuten en rekke store varianter med logoen til ulike fotballag på. Disse er perfekte å bruke under den neste fotballkampen. Hvis du ønsker å holde halsen varm, kan også en praktisk halsvarmer i deilig fleece være til nytte. Uansett om du ser etter bomullsskjerf, ull skjerf, sommer skjerf eller tykke skjerf, er vi sikre på at du finner noe som faller i smak hos adidas.

Tykke skjerf til kalde vinterdager

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette ordtaket er spesielt viktig for oss nordmenn som bor i et land med særdeles kalde vintre. Stilen din blir komplett med et oversized strikket skjerf i ullblanding fra adidas. Synlige 3-Stripes gjør at skjerfet både er stilig og moderne, og frynser på endene er en annen stilig detalj som mange liker. Dersom du skal på trening og ikke ønsker å bruke et stort skjerf, kan du velge en myk og deilig halsvarmer i pustende fleece som holder deg varm i kulda.

Skjerf til fotballkampen

Hos adidas får du som nevnt en rekke stilige fotballskjerf som er perfekte å bruke neste gang du skal se en fotballkamp. Ikke bare holder skjerfet deg varm, men det er også stilig tilbehør som viser støtte til favorittlaget ditt. Disse skjerfene har som regel laget eller landets emblem på den ene siden og adidas velkjente 3-Stripes på den andre. De bør maskinvaskes med et kaldt og skånsomt program, og de skal ikke tromles eller strykes. Bruk skånsomme vaskemidler og unngå tøymykner for å sørge for at skjerfet ditt holder seg lenge.