alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjerf i svart

 
[12]

Hold deg varm og frisk med skjerf i svart

Det er et must å fullføre antrekket sitt med et skjerf i svart, spesielt når det er på kjøligere dager du skal ut å løpe eller bare skal på jobb en morgen. Med ulike modeller å velge mellom har du nok å gå på, for å finne det som fullfører din look. Det slår dessuten aldri feil med et skjerf i svart som en kontrast til det du har på deg av plagg. adidas har flere år med erfaring på å produsere klær til sport og hverdag. Så hvorfor ikke ta deg en titt blant det brede utvalget av skjerf?

Sort skjerf til kalde dager

Når du skal velge ut et sort skjerf, så bør du tenke på om du ønsker å holde halsen varm eller om det bare er som et ekstra tillegg til antrekket? Ønsker du å holde deg varm, så lønner det seg å gå for en deilig halsvarmer i fleece. Det finnes også skjerf i bomull og ull i tillegg. Når du bor i norden med kalde vintre, så er det godt med et varmt skjerf. Et stort skjerf med ullblanding kan varme deg godt og lenge. Den klassiske 3-Stripes slår aldri feil på designet om du ønsker å friske opp antrekket i samme slengen. Har du som plan å dra på treningssenteret, og ikke ønsker et gigantisk skjerf? Da holder det med en halsvarmer med pustende fleece, som holder kulda unna.

Et klassisk fotballskjerf til kampen

Fotballkamper er det alltid noen som drar på, da er det ekstra stilig å ha på seg et fotballskjerf ute i kulda. Dette er et vanlig tilbehør å ha på seg på kamper, hvor du også kan heie på favorittlaget ditt. Slike skjerf trenger maskinvask i ny og ne med et kaldt og skånsomt program. Disse skal hverken strykes eller tromles for å bevares. Skånsomme vaskemidler er skjerfets beste venn, mens tøymykneren bør unngås.