alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvitt skjerf

 
[1]

Tøffe og funksjonelle hvite skjerf som tar fotballkampen til neste nivå

For alle som er glad i fotball kan det være fristende å ha et hvitt skjerf å slenge rundt halsen når yndlingslaget spiller kamp, eller når man rett og slett bare vil føle seg ekstra fin. Hos adidas har vi et bredt utvalg med forskjellig design og stil, slik at du enkelt kan finne frem til et hvitt skjerf som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Hva med et hvitt skjerf laget i behagelig enkeltstrikket polyakryl for komfort og kvalitet, med en kul klubblogo på fremsiden? Her finner man elegante detaljer som frynser på endene for den flotte adidas-finishen, samt andre fine detaljer som adidas sine velkjente 3-Stripes. Vi har også flere moderne halser i vårt utvalg for den som ønsker et slikt alternativ. Disse er laget i den perfekte blandingen av nylon og elastan, og har en logo i refleks og en lekker hvit farge som sammen skaper den klassiske adidas-følelsen. 

Et moderne skjerf som hjelper deg med å prestere bedre

Våre innovative halser og skjerf er utviklet for å kunne beskytte mot solen, og de kommer med praktiske detaljer, som blant annet refleks som bidrar til at du er trygg og synlig på løpeturen. Bruken av heat-dry teknologi sørger for et skjerf som beskytter, samtidig som det puster og kjennes lett på kroppen. Dette er et perfekt alternativ for blant annet tennisspillere som er på utkikk etter et skjerf som også kan brukes som bandana og dermed beskytte huden fra sterk sol.

Den perfekte turkameraten, enten du spiller tennis eller skal på tur

Et hvitt skjerf fra adidas er et enkelt og anvendelig plagg. Det kan kombineres med alt av treningsutstyr eller med vanlige klær for en sporty look. Det rene og funksjonelle designet bidrar til at ditt hvite skjerf er praktisk til både løping og tennis, eller bare som beskyttelse fra sola i hverdagen. Kombiner et hvitt skjerf med en hettegenser, en enkel t-skjorte og et par adidas sneakers for en komplett look. For å ta best mulig vare på skjerfets utseende, passform og kvalitet bør man unngå å bruke rens og blekemidler. Det bør vaskes med like farger på maksimalt 40 grader.