alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjerf · Rød

 
[3]

Hold varmen i et rødt skjerf

I vårt utvalg av skjerf som holder deg varm og stilig når du er ute, har vi et lite utvalg av røde skjerf. Snurr deg inn i et rødt skjerf når du skal ut i kulden eller når du skal på en fotballkamp for å heie på laget ditt. Fotballskjerf er den klassiske måten å vise din tilhørighet og støtte til favorittlaget ditt. Selv publikum trenger å holde varmen gjennom kampen.

Skjerf til hver stil

adidas har et bredt utvalg av skjerf og halsvarmere som du kan velge mellom når du skal holde deg varm. Enten du ser etter en helt enkel halsvarmer eller et stilig skjerf, har vi det du trenger. I adidas bruker vi syntetiske tekstiler som polyester fleece for at du skal få den lune følelsen, ultimate varmen og føle deg tørr selv under de kaldeste forhold. I mengden har vi også ullskjerf, bomullskjerf og halser av fleece. Finn deg en favoritt. Når du skal velge et skjerf eller en halsvarmer som passer perfekt til deg, finn først ut hva du skal bruke det til, så kan du velge i utvalget vårt.

Velg det perfekte skjerfet til deg

Enten du skal på fotballkamp eller du trenger noe som holder deg varm når du går i fjellet, eller en varm hals når du jogger om kvelden, så kan du finne deg en favoritt i mengden. Vi har halser som du kan trekke oppover ansiktet og hodet for å holde deg varm en kald kveld og vi har skjerf som du kan surre rundt halsen. Trener du mye ute trenger du halsvarmere og skjerf som kan holde deg varm og tørr gjennom hele treningen. Halser i fuktkontrollerende materialer passer på at du er tørr mens du legger kilometer etter kilometer bak deg.