alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjerf for herre

 
[10]

Gjør garderoben komplett med stilige herreskjerf

Skjerf er et nøkkeltilbehør i garderoben, enten de brukes som et stilig touch på antrekket eller for å holde varmen når du trener ute i kulda. Hos adidas finner du alt fra tekniske halsvarmere for aktive personer med høye krav til treningsgarderoben til stilrene hverdagsskjerf og fotballskjerf som viser din støtte til favorittlaget ditt. Vi har det du trenger for å fiffe opp garderoben, enten du foretrekker fargerike varianter eller en enkel og sporty look.

Klassiske skjerf og tekniske halsvarmere

Skjerf er utvilsomt supportersymbolet over alle supportersymbol, og adidas har samlet noen myke og klassiske herreskjerf med de karakteristiske frynsene fra idrettslag verden over. Med disse stilige skjerfene kan du vise din støtte til favorittlaget ditt, samtidig som du ser uanstrengt stilig ut. Her finner du også stilrene og klassiske skjerf som kan styles med ethvert antrekk. For deg som er ute etter noe nytt til treningsgarderoben kan en superpraktisk halsvarmer være redningen når det går mot kaldere dager. Hos adidas finner du myke halsvarmere i pustende fleece som isolerer godt mot kulden. Det er også varianter som går helt opp til nesen og kan dekke ørene for de virkelig kalde dagene, og disse kommer dessuten med ventilerende mesh rundt munnen for å sikre god komfort og enestående pusteevne. Disse halsene er svært allsidige, slik at du kan justere dekkevnen etter værforholdene og alltid yte ditt beste. Dra den opp eller rull den ned – det er helt opp til deg. For deg som foretrekker å holde det enkelt kan du velge en rund halsvarmer med strammesnor som gjør det mulig å justere passformen etter dine behov og preferanser. Med adidas sitt gode utvalg av herreskjerf vil du garantert finne noen favoritter som passer deg og din stil. Det er på tide å stenge kulden ute.