alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå sko til herre

 
[201]
Gazelle Sko BlåGazelle Sko Blå

Gazelle Sko

Originals

1 / 5
Sideav 5

Avanserte og komfortable blå sko til herre

For alle de som har reist rundt til utallige butikker på jakt etter den gunstige allround løpeskoen og som aktivt søker en sko basert på lav vekt, komfort og demping har vi endelig en nyhet som garantert vil begeistre. Vår siste generasjon med blå sko til herre viser hvor langt teknologien har kommet og hva som er mulig å få til når innovasjon, design og utsøkt kvalitet møtes i en skjønn forening. Vi har flere ulike modeller og design tilgjengelig når det kommer til blå sko, enten du foretrekker den klassiske sneakers-looken eller ønsker noe mer vågalt og moderne. Vi har blant annet flere modeller av våre blå sko som er designet med en sokkelignende passform, slik at de sitter som støpt på foten ved gåtur eller løping. Laget i avanserte Primeblue, som er vårt egenutviklede resirkulerte materiale for økt bærekraft, bestående av Parley Ocean Plastic. Videre har vi også valgt å bruke primeknit-teknologien på overdelen av skoen for å gi et pustende og lett design, ettersom den baserer seg på sømløse soner som sørger for full mobilitet og bevegelse.

En magisk såle og de mulighetene det gir

Noe av det mest sentrale med våre blå sko til herre er såleteknologien som vi har utviklet og perfeksjonert for å skape den beste støtdempingen og forhindre belastningsskader ved aktivitet. Derfor har vi valgt å lage en mellomfotsramme med støttende hæl på flere av våre modeller, noe som gir en ergonomisk riktig profil ved aktivitet og minimerer belastningen på kroppen. Det betyr i praksis at hælen har en høyere såle enn forfoten, med 22 mm såle på hælen og 12 på forfoten. I tillegg har vi også inkludert en Boost-mellomsåle, som er en lett såle med god demping for å holde vekten nede. Yttersålen er laget i slitesterk Continental™-gummi for best mulig kvalitet.