alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Glitter joggesko

 
[17]

Skinn litt ekstra i glitter joggesko

Glitter og glam ser ekstra bra ut på våre glitter joggesko for at du skal kunne ta dem på og skinne enda mer. Og jammen glitrer de ikke helt inn i den teksturerte yttersålen av naturgummi som gir deg mer energi og sprett i hoppene dine. Her er det bare å gi alt du har, mens skoene dine tar seg av sprett, velvære og stil.

Såle for ytelse og overdel for velvære

Yttersåle av naturgummi gir et ekstra godt grep om underlaget og med en boost i mellomsålen, er du sikret det aller beste utgangspunktet for å dunke basketballen i kurven. Sålene er laget for aktive føtter og for å støtte deg i hver eneste bevegelse. Her har du muligheten til å virkelige skinne enten du er på banen eller du skal på en bytur. Med en pustende overdel i lekkert skinn og mykt fôr, hever de glitrende detaljene stilen til en skinnende perle. Overdelen er laget av de beste materialene og sørger for at du kan holde deg tørr uten å bli klam gjennom en treningsøkt eller på tur gjennom byen.

Energi i hvert steg

Du vil oppdage en ekstra energi i hvert steg når du tar på deg joggeskoene. Og enten du tar dem på deg på basketballbanen, i parken eller til byen, vil du kjenne at sålene jobber med deg i bevegelsene dine. Enten du velger fotballinspirerte glitter joggesko eller andre, så har vi gjort alt for at du skal finne energi i hvert eneste steg som du tar.  Selve overdelen støtter deg med myke puter på strategiske steder og er med på å gjøre glamfølelsen din perfekt. Akkurat som på 80-tallet, er det nemlig lov til å skinne i dag. Og du kan skinne i en glitter joggesko fra adidas.