alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Grå

 
[177]
1 / 4
Sideav 4

Gå for stilige grå joggesko

Velg deg et par stilige grå joggesko i vårt enorme utvalg av joggesko og aktivt fottøy. Dette er det aller viktigste valget du tar før du trener, fordi sko er avgjørende for om du gjør det bra eller dårlig. Kan du hente støtte og demping fra en sko, så kan du forhindre skader og unødvendig slitasje. Her kan du velge akkurat den joggeskoen som gir din fot den beste støtten, i tillegg til et stilig design. En grå joggesko lar seg kombinere med det meste av treningstøy og farger.

Laget for å støtte deg

Se etter innovative teknologier som Adiprene. Den tar imot støtet slik at foten din slipper. Med fleksibilitet på de rette stedene, vil joggeskoene våre gi deg den stabiliteten du trenger på trening. Andre sko har Boost i mellomsålen som gir deg tilbake den energien du trykker i den. Liker du å jogge, kommer du til å elske den sålen. Den vil gi deg energi mens du legger kilometer etter kilometer bak deg. Flere av de innovative teknologiene drar du fordel av både innendørs og utendørs, slik som OrthoLite®. Denne hindrer bakterievekst og odør samtidig som den er fuktkontrollerende.

Yt ditt beste i grå adidas joggesko

Velg de riktige adidas joggeskoene til din idrett. Da forebygger du skader og støtter føttene dine på treningen. Liker du å jogge eller spille fotball, trenger du sko som tar vekk trykket fra føttene dine. Det samme gjelder sko til aerobic og step. Fleksible joggesko som gir støtte til føttene dine lar deg yte ditt beste. Gang på gang. Grå joggesko passer forresten også til mer urbane opplevelser. Med såler av gummi som gir et godt grep og mellomsåler som demper og støtter føttene dine, er du klar for det meste. Velg mellom lær eller tekstil, med eller uten fôr, lisser eller lisseløse. Valget er ditt.