alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sneakers i gult

 
[12]

Sneakers i gul fanger oppmerksomheten

Gult er fargen som står for postivitet og solen. Så hvorfor ikke velge å skinne som sola og velge et par sneakers i gult? Vi trenger alle en solstråle i livet, så hvorfor ikke velge å være en? Det som er så flott med gule joggesko, er at de fanger blikk og passer fint i kombinasjon med mørkere klær. adidas ønsker at du skal skinne som sola. adidas har designet både klær og sko til løping i lang tid. De har også produsert moteklær som tas i bruk på fritiden. Bruker du gule sko, så får du oppmerksomheten.

Innovative gule joggesko til løping

Når det kommer til utvalget av sneakers i gul til løping, så står ikke gult for treghet . Den står derimot for forbedringer med en boost av energi til å prestere bedre, med de presisjonstilpassende skosålene. De sømløse sonene kombinerer styrke og ytelse med jevnere komfort til å sikre en mer distraksjonsfri bevegelse. Det er med dette du er klar til å slå rekorder. Kanskje er du raskere enn lynet? Ikke nok om det, adidas har designet lettvektede løpesko med mellomsåle i tillegg. Mellomsålen sørger for en trinnabsorberende og holdbar komfort. Få en bedre løpeopplevelse med innovative sko i en farge du blir sett i.

Gult er like kult til hverdagsbruk

Bare for å ta gulfargen til et høyere nivå så skal du ikke undervurdere neongule sko. De er i hvert fall særdeles oppmerksomhetsfangende. Den sennepsgule varianten er kanskje et mer vanlig alternativ, men som passer fint med blått. Der får du virkelig fremvist stil på enkelt vis. Ved å kombinere skoene med grønne klær vil gi deg et mer dristigere uttrykk med livlige toner. Så fargekombinasjoner skal ikke undervurderes, da spesielt ikke gult. Ønsker du å friske opp hverdagen, så er gule sko et valg du burde gå for.