alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Hvit

 
[649]
1 / 14

Sporty og tidløse hvite sneakers 

Hvite sneakers er stilrene klassikere som aldri går av moten. Du kan kombinere hvite joggesko med alt fra jeans og t-skjorte til kjoler med skinnjakke, og de kan brukes til omtrent enhver anledning. Vi har adidas hvite joggesko og hvite løpesko tilgjengelig fra populære serier. En tidløs sneakers passer like godt til hverdags som til fest, mens løpesko lar deg selvsikkert legge tilbake mil etter mil i full komfort.

Hvite adidas joggesko med avansert teknologi

Det ligger så mye mer bak våre hvite sneakers enn kun et lekkert design. Vi benytter avanserte teknologier for å kunne levere hvite løpesko og joggesko med egenskaper som er optimalisert for nettopp ditt behov. Vi anbefaler at du tar deg litt god tid på å velge en modell med egnede egenskaper. Til hverdagsbruk og trening kan vi anbefale modeller med romslig tåboks og god demping, gjerne med EVA-mellomsåle for maksimal komfort.

Eksepsjonelle egenskaper som gir førsteklasses komfort 

Dersom du er typen som liker å legge bak deg store distanser i høyt tempo, bør du se etter løpesko med god demping. I vårt sortiment finner du hvite løpesko med avanserte egenskaper som Boost-teknologi, som er den mest responsive støtsdempingen vår noensinne – jo mer energi du gir, desto mer får du tilbake. Videre har vi yttersåle i Continental™-gummi for eksepsjonelt grep, og Fitcounter-hælkappe for å få god støtte til ankelen. Overdel i Primeknit gir derimot eksepsjonell støtte om foten. Dette er en overdel som tilpasser seg formen på foten din og føles svært behagelig ut i bruk.

Nøytrale sko som gir fleksibilitet og allsidighet 

Hvis du ønsker en spennende vri på joggeskoene med detaljer som matcher din unike stil, anbefaler vi å ta en titt på joggesko med kontrastfarge ved hælen, mønster og motiv. Modeller som dette kan være et supert alternativ for deg som i utgangspunktet vil ha en klassisk farge som går til alt, samtidig som du gjerne vil bryte opp i det hvite. Sist, men ikke minst – pass på å vaske vekk flekker og smuss underveis for at skoen skal holde seg like fin, hvit og fresh over tid.