alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Rød

 
[44]
Adimatic Sko RødAdimatic Sko Rød

Adimatic Sko

Originals

Gazelle Sko RødGazelle Sko Rød

Gazelle Sko

Originals

Legg ekstra energi til treningen med røde joggesko

Trenger treningen din mer energi? Da er røde joggesko fra adidas svaret. Du får ikke bare mer energi fra solide såler, men med den knallrøde fargen vil du skille deg ut fra mengden. adidas har en bredde av røde joggesko til forskjellige idretter og aktiviteter, enten du skal på treningssenteret, balansere på et skateboard eller henge med venner.

Velg de riktige skoene til deg

Når du skal finne de riktige joggeskoene til deg, er det viktig å først og fremst tenke på hvilken aktivitet du skal bruke dem til. Flere av de røde joggeskoene er designet til spesielle formål, akkurat slik som de røde skoene til skateboard med en forsterket tå eller raske løpesko med lette såler. Har du tenkt å løpe eller trene på et treningssenter, er det lurt å skaffe seg et par røde joggesko med en midtsåle som returnerer energien tilbake til deg mens du løper.

Skill deg ut fra mengden

Et par røde joggesko er perfekt for deg som vil skille deg ut fra mengden, enten det er på trening eller på fritiden. Enten du liker en overflate av lær eller tekstil så finner du lett en favoritt i bredden av forskjellige røde adidas joggesko. Enten du foretrekker skolisser og detaljer i lekker kontrast som hvit eller svart, eller du liker detaljer i samme farge, enten du liker retrostilen eller en mer moderne adidas joggesko, finner du alle variantene i utvalget vårt. Bredden av utvalget er laget av innovativ teknologi smeltet sammen med god design. Dermed får du det beste av to verdener, og du kan være helt sikker på at skoen har et godt grep på underlaget med solide såler. Komforten i støtten og dempingen i hvert skritt er like viktig for oss som for deg.