alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Rosa

 
[74]
Gazelle Sko RosaGazelle Sko Rosa

Gazelle Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Rosa joggesko for aktive jenter, kvinner og menn 

Alle trenger et par gode joggesko, enten det er et par komfortable sneakers til hverdagen, et par til å bruke på treningssenteret eller til å løpe med på asfalt eller i terreng. Vi har produktet du leter etter, bare bla nedover for å finne den perfekte skoen til deg. Vi har et eventyrlig utvalg av rosa joggesko for jenter med bestemte stilpreferanser, og for aktive kvinner og menn som ønsker seg stilig og behagelig fottøy. Det viktigste med en joggesko er at den er komfortabel og støttende på foten og at den sitter godt. Hos oss finner du sko som tilbyr ulike passformer, både for deg med litt bredere føtter og for deg med litt smalere. Hos oss blir alle føtter ivaretatt, derfor er våre joggesko oftest utstyrt med lisselukking, slik at du best kan tilpasse skoen til dine føtter. 

Funksjonelle sko for alle størrelser 

For de minste moteløvene har vi praktiske, rosa slip-on sko som ikke trenger å knytes eller låses med borrelås, og som vil holde hele familien fornøyd under travle hverdager. Vi har også en mengde rosa joggesko for litt eldre jenter og kvinner, både kule, rosa sneakers med moderne sihuett, og retroinspirerte sko som mynter på tidligere adidas modeller fra  80- og -90-tallet. Våre rosa løpesko egner seg best på mølla, ute i terrenget eller på asfalt, og er ofte utstyrt med lette, pustende materialer som gir god demping, slik at løpeturen blir en glede. Vi har også noen helrosa joggesko for menn og sko med rosa detaljer som gir et friskt og moderne uttrykk. Sjekk ut adidas rosa joggesko med Celermesh som er adidas sitt letteste meshmateriale. Sko med celermesh er lettvektige sko med indre støtte, perfekt for langdistanseløp. For deg som liker høy ytelse under løpeturen eller intervaller, anbefaler vi å sjekke ut våre responsive sko. Responsive joggesko jobber med å minske tapt energi under løpeturen, slik at du får følelsen av å ha kraft og hurtighet i ethvert steg.