alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Sølv

 
[5]

Hippe og elegante sølv joggesko 

Er du på utkikk etter et par hippe og elegante sølv joggesko har du kommet til riktig sted. Hos adidas vil du finne de nye yndlingsskoene dine i sølv, som sørger for et elegant og sportslig uttrykk. Vi har sølv joggesko til både kvinner, menn og barn, med behagelige passformer og optimal støtte. I vårt utvalg finner du en mengde joggesko utstyrt med fantastiske egenskaper både til hverdagslige og mer sportslige aktiviteter, som for eksempel lettvektige, pustende og svettetransporterende sko. Sjekk ut utvalget vårt og skaff deg tidenes kuleste sølv joggesko. 

Sølv joggesko for energikrevende løpeturer 

Enkelte av våre sko er utstyrt med teknologier som hjelper deg å yte maksimalt. I utvalget vårt finner du blant annet sølv joggesko med intuitive såler med Boost som gir en fantastisk, responsiv og komfortabel demping. Sko med Boost er perfekte for lange og raske løpeturer, da de lagrer og slipper løs energien som kommer fra ethvert steg. Dermed får du tilbake mer energi jo mer energi du bruker. Teknologien sørger også for at skoen har lang levetid i ethvert klima, med andre ord et perfekt valg for oss på den nordlige halvkule, hvor vi kan oppleve fire årstider på en og samme dag. 

Sølv sneakers for en urban stil 

I vårt utvalg finner du sko til hverdags, både løpeinspirerte sneakers og klassiske tennissko som gir et moderne og urbant uttrykk. Våre sneakers er perfekt til hverdagslige aktiviteter og er et godt valg for føttene når du skal en tur til byen, på skolen eller jobb. Flere av våre sneakers er også utstyrt med reflekterende egenskaper. Dermed kan du føle deg både trygg og sett når du er ute å går i byen om kvelden. Sneakers i sølv er forresten perfekte for å piffe opp helsvarte antrekk, i kombinasjon med hvite t-skjorter, eller sammen med en fargerik kombinasjon av treningstøy. Hvordan du ønsker å tilpasse stilen din er helt opp til deg.