alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomullssokker

 
[71]
1 / 2
Sideav 2

Deilige og sporty bomullssokker tilpasset alt av aktiviteter

Hvis du er på utkikk etter nye sokker har vi alt du trenger hos adidas. Med et stort utvalg av bomullssokker tilpasset alle tenkelige idretter og aktiviteter vil du finne noe som tilfredstiller dine behov hos oss. Enten du er ute etter praktiske ankelsokker med en elegant profil og avkjølende effekt eller ser etter mer tradisjonelle bomullssokker, finner du garantert noe som passer i vårt store utvalg av bomullssokker til både jobb og fritid. Hva med sokker som kommer i en trepakning og i tre ulike farger? Her får man ankelsokker med demping og beskyttelse i både grått, hvitt og svart for en kul og stilig look.

Bomullssokker med super teknologi som hjelper deg å yte maksimalt 

Den lave ankellengden sørger for at sokkene har en lav profil på samme tid som de hjelper deg å holde føttene kjølige og komfortable under treningsøkten. Kombinasjonen av bomull, polyester og elastan sikrer en god fuktabsorbering og behagelig komfort, og disse valgene av materialer bidrar til at du kan bruke sokkene hele dagen uten at de føles klamme på foten. Den innebygde dempingen i hælen sørger for at du unngår skader på føttene og minsker slitasje, slik at du kan løpe langt og lenge. Sokkene er også utviklet med en praktisk fotbuestøtte som ivaretar føttene på en god måte, samtidig som den lenkede tåsømmen skaper en jevn og behagelig følelse.

Kule og freshe sokker som vil passe med alle dine ulike plagg

Det kan være lurt å være bevisst på ulike ting når man går til innkjøp av bomullssokker. Noe av det viktigste er å unngå bruk av blekemidler, slik at sokkene holder på sin naturlige farge og passform. Det er også smart å unngå å bruke rens. Ved maskinvask bør ikke temperaturen overstige 40 grader for å unngå at sokkene krymper.