alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sokker · Hvit

 
[93]
Cushioned Low-Cut Sokker, 3 par
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Cushioned Crew Sokker, 3 par
Low-Cut Sokker, 3 par
Cushioned Ankelsokker, 3 par
adidas Originals x André Saraiva Crew Sokker, 2 par
3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Trefoil Ankelsokker, 3 par
Crew Sokker, 3 par
Trefoil Ankelsokker, 3 par
Adi 21 Sokker
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Ankle Performance Running Sokker
Crew Sokker, 3 par
Ankelsokker, 3 par
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par
Trefoil Liner sokker, 3 par
Crew Sokker, 3 par
TENNIS CRW SOCK
UB22 Crew Sokker
No-Show Sokker, 3 par
Semi-Sheer Ruffle Crew Sokker, 2 par
Ankelsokker, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par
Crew Sokker, 3 par
Glam 3-Stripes Cushioned Crew Sport Sokker, 3 Par
Basic Crew Sokker
adidas Running x Supernova Quarter Performance Sokker
Glam 3-Stripes Cushioned Crew Sport Sokker, 3 Par
adidas by Stella McCartney Crew Sokker
No-Show Sokker, 3 par
adidas Running x Supernova Quarter Performance Sokker
Disney Crew sokker, 2 par
No-Show Sokker, 3 par
Crew Sokker, 3 par
Mid Cut Crew sokker, 3 par
Milano 16 Sokker, 1 par
Adizero Ankelsokker
Adi 21 Sokker
Arsenal 22/23 Hjemmesokker
Cushioned Trefoil Mid-Cut Crew Sokker, 3 par
1 / 2
Sideav 2

Hvite sokker som utgjør en forskjell 

Dra på deg sokkene, få på deg skoene og kom deg ut! Mange glemmer at sokker også er et viktig plagg for enhver aktivitet og treningsøkt. Flere av våre sokker er designet med tanke på behagelige og tørre føtter under din foretrukne aktivitet. Har ikke føttene det godt, da er det lite annet som er godt. Derfor er det lurt å sørge for å ha et par behagelige, luftige sokker som holder føttene tørre, tempererte og på plass i skoen. Da blir det enklere å holde på farten, komme seg opp toppen av fjellet, og gå den løypa i skogen du har satt deg som mål å fullføre. adidas sine hvite sokker kan utgjøre en stor forskjell under din aktivitet, med gode, pustende og fuktabsorberende materialer. I vårt utvalg finner du behagelige sokker til kvinner, menn og barn, med forskjellige lengder som er sydd i komfortable materialer. 

Hvite sokker til hverdagslige og sportslige aktiviteter

Vi har et stort utvalg med hvite strømper og sokker med forskjellige egenskaper til både menn og kvinner. Vi har blant annet hvite fotballstrømper med emblemet til yndlingslaget ditt, hverdagssokker med synlige, fargerike Trefoil-logoer og detaljer, luftige treningssokker for behagelige treningsøkter og søte halvsokker med rysjer, som passer perfekt til den søte sommerkjolen sammen med et par kule sneakers. Vi har også sokker og strømper til enhver sesong. I vårt utvalg finner du sokker med varmende materialer som er perfekte for løpeturer og skiturer om vinteren, og lette og fuktabsorberende sokker som er utmerket for alle slags sommeraktiviteter. Enkelte av våre hvite sokker tilbyr også kompresjon, som er et godt valg både til løpeturer, fotball og snowboard. Hos adidas tar vi i bruk resirkulerte materialer i mange av våre hvite sokker, godt for føttene og godt for samvittigheten. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne de perfekte sokkene til din aktivitet, eller din hverdagsstil.