alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokker · Hvit

 
[87]
1 / 2
Sideav 2

Hvite sokker som utgjør en forskjell 

Dra på deg sokkene, få på deg skoene og kom deg ut! Mange glemmer at sokker også er et viktig plagg for enhver aktivitet og treningsøkt. Flere av våre sokker er designet med tanke på behagelige og tørre føtter under din foretrukne aktivitet. Har ikke føttene det godt, da er det lite annet som er godt. Derfor er det lurt å sørge for å ha et par behagelige, luftige sokker som holder føttene tørre, tempererte og på plass i skoen. Da blir det enklere å holde på farten, komme seg opp toppen av fjellet, og gå den løypa i skogen du har satt deg som mål å fullføre. adidas sine hvite sokker kan utgjøre en stor forskjell under din aktivitet, med gode, pustende og fuktabsorberende materialer. I vårt utvalg finner du behagelige sokker til kvinner, menn og barn, med forskjellige lengder som er sydd i komfortable materialer. 

Hvite sokker til hverdagslige og sportslige aktiviteter

Vi har et stort utvalg med hvite strømper og sokker med forskjellige egenskaper til både menn og kvinner. Vi har blant annet hvite fotballstrømper med emblemet til yndlingslaget ditt, hverdagssokker med synlige, fargerike Trefoil-logoer og detaljer, luftige treningssokker for behagelige treningsøkter og søte halvsokker med rysjer, som passer perfekt til den søte sommerkjolen sammen med et par kule sneakers. Vi har også sokker og strømper til enhver sesong. I vårt utvalg finner du sokker med varmende materialer som er perfekte for løpeturer og skiturer om vinteren, og lette og fuktabsorberende sokker som er utmerket for alle slags sommeraktiviteter. Enkelte av våre hvite sokker tilbyr også kompresjon, som er et godt valg både til løpeturer, fotball og snowboard. Hos adidas tar vi i bruk resirkulerte materialer i mange av våre hvite sokker, godt for føttene og godt for samvittigheten. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne de perfekte sokkene til din aktivitet, eller din hverdagsstil.