alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokker · Kompresjon

 
[5]

Ta treningen til nye høyder med adidas kompresjonssokker

adidas kompresjonssokker lar deg holde kontrollen over treningen og være fokusert, mens de gir føttene dine en behagelig klem. Kompresjonssokker reduserer muskelkramper og gir en sjelden, unik komfort. Designet for å følge bevegelsene dine, for å holde deg tørr og for å gi en kompresjon som støtter opp om musklene. Du kan finne alt fra sokker med lett kompresjon rundt fotbuen og på strategiske punkter til sokker som gir en kompresjon over hele foten og leggen. Helt perfekte til trening og noen ganger en god følgesvenn på tur.

Moderne teknologi til føttene dine

adidas kompresjonssokker kommer i flere lengder. Helt fra den nesten usynlige ankelsokken til lang knestrømpe. De forskjellige lengdene passer enten du skal på fotballbanen eller løpe en tur. Knestrømpene klemmer leggen akkurat nok til at du får en lett kompresjon og du slipper at de glir ned når du scorer mål eller når du sprinter for å få opp pulsen. De holder seg der de skal være under hele treningsøkten.

Den ideelle partneren til føttene dine

Det er ikke mange treningsøkter som må til før du kjenner den komfortable effekten fra kompresjonssokkene. En lett klem under treningen vil gi en støtte til musklene som du ellers ikke har, og du vil også kjenne en velvære og et godt utbytte fra treningen etterpå. Dette gjør kompresjonssokkene til din ideelle partner, og flere liker å bruke dem også når de ikke trener. Du finner kompresjonssokker i de fleste størrelser og farger, til kvinner og menn. Alle med de lekre 3-Stripes eller Trefoil-logoen som gir kompresjonssokkene det kvalitetsstempelet som adidas er. Velg den lengden, den kompresjonsstøtten og den fargen som passer best til ditt bruk og du åpner døren til en ny komfortabel verden. Den tettsittende, støttende følelsen kjennes som en god klem gjennom hele treningsøkten.