alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde sokker

 
[8]

Tøffe og spennende røde sokker som passer perfekt til alle anledninger

Er du lei av dine svarte og hvite sokker og ser etter noe mer fargerikt og unikt, kan vårt store utvalg av røde sokker være akkurat det lille ekstra du trenger. Hos adidas har vi et stort utvalg av røde sokker til både sport og fritid som passer perfekt til alle som vil skille seg ut og sprite opp antrekket med subtile detaljer. Hva med en klassisk og elegant rød sokk til fotball som vil kjennes komfortabel gjennom hele treningsøkta? Eller en behagelig ankelsokk i rødt som vil gjøre din neste løpetur til en lek? Våre sokker benytter seg av avansert AEROREADY-teknologi som sikrer god ventilasjon og fjerner svette og fuktighet på en effektiv måte. Kombinasjonen av resirkulert polyester, elastan og nylon gir en behagelig sokk som er laget for å angripe alle utfordringer.

En moderne og superlett rød sokk som vil heve opplevelsen

Fordelen med våre røde sokker er at de er superlette og komfortable, slik at du kan fokusere på teknikken og løpingen uten å bekymre deg for antrekket. Med sin avanserte teknologi sørger disse røde sokkene for at føttene alltid holder seg tørre, samtidig som det solide grepet og den flate tåsømmen garanterer en jevn og behagelig følelse og passform. Dette gjør at du kan løpe raskere og over lengre distanser uten at føttene blir klamme. Den glatte overflaten i våre spesialdesignede løpesokker sørger for at du får et godt grep i skoen. Den ekstra støtten i fotbuen bidrar til at sokken har en sterk struktur og ekstra demping, slik at du kan unngå skader.

Den ultimate treningssokken designet for å vare over tid 

For en best mulig opplevelse og effekt anbefaler vi at du vasker sokken i maskin på maksimalt 30 grader. For å bevare passform, farge og kvalitet bør man også unngå å benytte seg av tørketrommel, rens eller blekemidler. Denne sokken vil garantert passe godt til aktiviteter som fotball eller løping grunnet sitt funksjonelle design som effektivt absorberer vekk svette og fuktighet. Med røde sokker fra adidas er du klar for det meste!