alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå solbriller

 
[2]

Hold fokus på veien med blå solbriller fra adidas

Er du ute etter solbriller som er like stilige som funksjonelle? Se ikke lenger enn adidas. Vårt utvalg av blå solbriller for damer og menn er laget for å sikre komfort og god sikt, mens du skiller deg ut i din unike stil. Fra pilot til navigatør – her vil du finne gjenkjennelige og tidløse former, med et moderne løft i farge og teknologi. Velg sporty blå solbriller med glass i fotokromatisk polykarbonat og stenger med sklisikre kontaktpunkter. Med justerbare neseputer og lett ramme vil du glemme at du har dem på deg. Beskyttende, praktisk og stilig – med blå solbriller fra adidas vil alle se på deg mens du holder øye på målet.

Ta treningen ute med blå solbriller fra adidas

En solrik dag skal bare være noe å glede deg til. Velg en av våre blå solbriller, og løp ut for å nyte dagen. Tar du treningen ute er det viktig å ha lette, men slitesterke solbriller som vil beskytte øynene din mot UV-stråler og andre vær-elementer. Bli kvitt distraksjoner med ripemotstandige kvalitetsglass, og du vil merke at dine blå solbriller tilpasser seg til ulike lyssettinger. Med et behagelig og stabilt grep rundt ørene og nesen, vil du være selvsikker mens du prøver deg på din høyeste hastighet.

Det perfekte allsidige tilbehøret

De tar lite plass, men gir store resultater. Med den perfekte balansen av mote og funksjonalitet, gjør adidas-tilbehør deg klar for alt. Fordelen med solbriller er at det er en enkel måte å piffe opp antrekket på. Med en klassisk form og kul, frisk farge, vil dine blå solbriller bli din go-to om du skal på løpetur, stranden eller festival. Enten du går for hverdagsbruk eller sport, så kan du velge blå solbriller fra adidas og bli en trendsetter om du chiller eller trener.