alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Solbriller · Damer

 
[23]

Solbriller til damer

Solbriller er blant det mest essensielle tilbehøret som finnes. Ikke bare fordi solbriller sender klare signaler om at du er klar for solskinn og god stemning, men selvfølgelig også av rent praktiske årsaker: Vi ønsker beskyttelse fra skadelige UV-stråler, samt å unngå å få solen i øynene under trening, uteaktiviteter og aktiviteter av mer praktisk art, som kjøring. Selv om norske forhold innebærer at solen er beskjedent tilstede gjennom året, har den en betydelig påvirkning på livene våre. Så møt solen med entusiasme – og med kule solbriller til damer fra adidas.

Slitesterk og ripemotstandig beskyttelse

Velg et par solbriller til damer fra adidas med slitesterk beskyttelse i et sfærisk, flerlags Vision Advantage-polykarbonatglass. Ved å velge gode glass sikres du best mulig beskyttelse mot solen, enten du er ute på løpetur, på stranden eller i bilen.

Brillerammer med utbyttbare glass

Hvis du er interessert i å bytte ut glassene med egen styrke slik at du unngår bruk av linser eller doble briller i solen, se gjerne etter solbriller til damer med rammer som er kompatible med RX-glass med styrke. Dette finner du blant annet i Strivr- og Baboa-modellene.

Komfortabel passform og grep

Du finner et stort utvalg av solbriller til damer med lette og fleksible rammer som sikrer godt grep og komfortabel passform bak øret – og som ikke legger for mye vekt på ørene og skaper irritasjon under trening. Se for eksempel også etter wraparound-design og Traction Grip-kontaktpunkter som ikke glir ved tinningen. Med Double-Snap Nose Pads som kan tilpasses, har du også mulighet til å øke komfortnivået slik at de tilpasses deg og hodet ditt.