alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Solbriller · Menn

 
[23]

Se ekstra fresh ut med adidas solbriller til herre

Alle vil vel se litt bra ut i sporty settinger, og det er det få ting som gir en så fresh finish som et par med solbriller til herre. Solbriller er for mange å regne som selveste prikken over i-en i et utendørs sportsantrekk, spesielt fargerike varianter, og gjør at du får en komplett og stilfull look. Enten du tilbringer mye tid på fjellet, tennisbanen eller i byen, så skal solbriller gi deg selvsikkerhet og edge. Samtidig som de beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler. Våre sportssolbriller er utviklet med avanserte egenskaper som lar deg yte ditt beste i topp komfort. Du finner blant annet solbriller til menn med små ventileringshull som skal forhindre at det samler seg opp fukt. Kombinert med justerbare neseputer og fleksible glass, slipper du å bli distrahert av dine solbriller. Du kan stole på brillene gjør jobben sin, slik at du kan fokusere fullt og helt på din trening. Du finner også solbriller til herre i vårt sortiment i klassiske brune toner, som kan brukes til solfylte og avslappende dager i byen.

Stilfullt design og høy komfort 

Det er få ting som er mer frustrerende enn solbriller som sklir og faller av mens du løper din faste runde i skogen, spiller tennis, går på fjelltur eller holder på med andre utendørsaktiviteter. Hyppige pauser for å sette brillene på plass kan fort bli et stort irritasjonsmoment og ta gleden vekk fra treningen. Fortvil ikke - du finner i vårt utvalg solbriller til herre i forskjellige størrelser, farger og stiler og til forskjellige anledninger. Riktig størrelse er helt essensielt for at solbrillene skal sitte godt, selv når du er i aktivitet. Du kan velge mellom mange ulike farger på både ramme og glass, samt forskjellige fasonger på de ulike herresolbrillene. Vi anbefaler at du tenker over ansiktsformen når du skal kjøpe solbriller til fritidsbruk, slik at du får et par som kler deg. Brillene bør matche både din personlige stil og bevare harmonien i trekkene dine.

Slik tar du vare på adidas solbriller for herrer 

Du bør ta godt vare på de nye solbrillene dine for at de skal vare lengst mulig. Selv om du finner solbriller til menn med ripesikkert glass, bør du ikke være uforsiktig. Aldri legg solbrillene med glasset ned, og plasser dem i egne etui og esker så fort du er ferdig med dem. Unngå å la dem slenge rundt i ryggsekken din, og pass på at du ikke utsetter dem for svært høye temperaturer.