alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Solbriller · Menn

 
[17]

Solbriller til menn

Solbriller er blant det mest essensielle tilbehøret der ute. Ikke bare sender det klare signaler om at du er klar for solskinn og god stemning, men det er selvfølgelig også av rent praktiske årsaker: Vi ønsker beskyttelse fra skadelige UV-stråler, og å unngå å få solen i øynene under trening, uteaktiviteter og aktiviteter av mer praktisk art, som kjøring. Selv om norske forhold innebærer at solen er beskjedent tilstede gjennom året, har den en betydelig påvirkning på livene våre. Så møt solen med entusiasme – og med kule solbriller til menn fra adidas.

Brillerammer med utbyttbare glass

Se gjerne etter solbriller til menn med rammer som er kompatible med RX-glass med styrke, hvis du er interessert i å bytte ut glassene med egen styrke for å unngå å måtte bruke linser eller doble briller i solen. Dette finner du blant annet med Strivr- og Baboa-modellene.

Slitesterk og riperesistent beskyttelse

Velg et par solbriller til menn fra adidas med slitesterk beskyttelse i et sfærisk, flerlags Vision Advantage-polykarbonatglass. Ved å velge gode glass sikres du best mulig beskyttelse mot solen, enten du er ute på løpetur, på stranden eller i bilen.

Komfortabel passform og grep

Du finner et stort utvalg av solbriller til menn med lette og fleksible rammer som sikrer godt grep og komfortabel passform bak øret – og som ikke legger for mye vekt på ørene og skaper irritasjon under trening. Se for eksempel også etter wraparound-design og Traction Grip-kontaktpunkter som ikke glir ved tinningen. Med Double-Snap Nose Pads som kan tilpasses, har du også mulighet til å øke komfortnivået slik at de tilpasses deg og hodet ditt.